Media

GNTM - Ζωή Ιωαννίδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της και το σχόλιο για τον Σοφρωνίου

Gossip-tv Team

Η Ζωή Ιωαννίδου λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή, Breakfast@Star.

Η Ζωή Ιωαννίδου ήταν η κοπέλα που δεν ενθουσίασε τους κριτές με την φωτογραφία της και ήταν αυτή που έπρεπε να μαζέψει τα πράγματα της και να αποχωρήσει από το σπίτι του GNTM.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, «Breakfast@Star» και μίλησε μεταξύ άλλων για το σχόλιο που δέχθηκε από τον Τάσο Σοφρωνίου, ότι μοιάζει με τον Στάθη Ψάλτη.

«Γενικά έχω ακούσει πάρα πολλά σχόλια και αρνητικά από τους κριτές. Σίγουρα δεν έχουν προσωπικά κάτι μαζί μας, αλλά φέτος δεν ήταν όπως άλλες χρονιές που βοηθούσαν περισσότερο τις κοπέλες» δήλωσε η Ζωή, ενώ πρόσθεσε: «Κάποιοι άνθρωποι που δουλεύουν, αν ακούσουν αρνητικά σχόλια μπορεί να τους δυναμώσει και να πεισμώσουν, ενώ σε άλλους απλά τους ρίχνει. Και πιστεύω ότι εμένα με έριξε», δήλωσε αρχικά η ίδια.

Και πρόσθεσε:«Το θεώρησα λίγο προσβλητικό, δηλαδή να με παρομοιάζεις με έναν άντρα δεν ήταν ωραίο».

Στη συνέχεια η Ζωή Ιωαννίδου αναφέρθηκε και στην αντίδραση των υπόλοιπων κοριτσιών σε αυτό το σχόλιο, λέγοντας: «Όλες οι κοπέλες με στήριξαν και συμφώνησαν ότι ήταν άσχημο αυτό που είπε. Δεν κρατάω κακία, δεν ήθελε να με προσβάλλει. Το είπε σαν αστείο».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved