Media

Εμείς: Πρόωρη αυλαία για την εκπομπή - Τα λόγια της Ίνας Ταράντου και η συγκίνηση

Gossip-tv Team

Η Ίνα Ταράντου εμφανίστηκε σήμερα (25/11) για τελευταία φορά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με την εκπομπή, Εμείς.

Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώθηκαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν την χαμηλή τηλεθέαση να ωθεί τον σταθμό Open στον τερματισμό του ψυχαγωγικού καθημερινού μαγκαζίνο.

Έτσι, λίγο πριν το κλείσιμο, η παρουσιάστρια θέλησε να πει δυο λόγια στους τηλεθεατές που την τίμησαν όλους αυτούς τους μήνες που βρέθηκε στον τηλεοπτικό αέρα.

«Επειδή είναι η τελευταία μας εκπομπή, ίσως κάποιοι να το γνωρίζετε, νιώθω λίγο το τρακ της πρώτης μέρας. Δεν μου αρέσουν εμένα τα δακρύβρεχτα καθόλου και οι συγκινήσεις γιατί δουλειές είναι και στις δουλειές βρισκόμαστε, χανόμαστε, ξαναβρισκόμαστε. Θέλω απλά να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας παρακολουθούσατε και δίνατε ραντεβού μαζί μας. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μας μίλησαν, όσους πέρασαν από την εκπομπή λέγοντας μας για την ζωή τους, τα μέρη που αγαπούν, τον τόπο τους και ανοίγοντας τα σπίτια τους. Είχαμε ένα πρόωρο τέλος, εντάξει, δεν πειράζει. Θα ξαναβρεθούμε κάποια στιγμή κάπου αλλού και με κάποια άλλα πράγματα. Ευχαριστώ το κανάλι που πίστεψε σε αυτή την εκπομπή και το προσπάθησε και φυσικά ευχαριστώ την υπέροχη ομάδα μου», είπε αρχικά η Ίνα Ταράντου.

Και πρόσθεσε:«Αυτό ήταν. Γεια σας. Πολύ κράτησε, παιδιά, αυτό. Φτάνει. Σας ευχόμαστε καλές γιορτές, να περάσετε καλά με υγεία πάνω από όλα και ευτυχία σε ότι κάνετε. Γεια σας».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved