Media

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον εκνευρίζει στην Ιωάννα Τούνη!

Gossip-tv Team

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη, τον επικείμενο ερχομό του παιδιού τους, αλλά και το που θα μένουν από εδώ και πέρα, είτε στην Αθήνα, είτε στην Θεσσαλονίκη. 

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη περνούν μια από τις πιο υπέροχες φάσεις της ζωής τους, μιας και οι δυο τους ανυπομονούν πώς και πώς να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι, καρπό του έρωτά τους.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάννα" στο Alpha Κύπρου και μίλησε για όλους και για όλα. Σε λίγο καιρό, ο ίδιος θα κρατήσει στην αγκαλιά του το γιο του, καρπό του έρωτά του με την Ιωάννα Τούνη, με την οποία και ζουν πολύ ευτυχισμένοι παρέα. Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και το τι είναι εκείνο που τον εκνευρίζει πολύ στην Ιωάννα, η οποία κάθε φορά που φεύγει από το σπίτι, αφήνει όλα τα φώτα του σπιτιού τους ανοιχτά!

«Για την ώρα δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη συζήτηση, όταν με το καλό θα έρθει το παιδί θα δει και η Ιωάννα πως θα της βγει όλο αυτό […] οπότε από εκεί και πέρα θεωρώ ότι θα μπουν οι βάσεις στο πως θα επικοινωνήσουμε και στο που θα μείνουμε. Η Ιωάννα έχει μια επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη οπότε είναι λογικό να πηγαινοέρχεται. Ο μικρός με μεγάλη μου χαρά, να πηγαίνει η Ιωάννα στη Θεσσαλονίκη και να τον κρατάω εγώ, δεν έχω τέτοια προβλήματα”»

«Με εκνευρίζει πάρα πολύ το ότι θα γυρίσω στο σπίτι και θα δω ανοιχτά όλα τα φώτα, όλα τα ντουλάπια και όπου έχει πάει θα τα έχει αφήσει ανοιχτά όταν είναι να φύγει. Μου έλεγε παλιά η μάνα μου “θα καταλάβεις τι είναι το ρεύμα όταν θα αρχίσεις να το πληρώνεις” και τώρα την καταλαβαίνω.

Το ρεύμα την τελευταία φορά ήρθε 800 ευρώ, δεν είναι λίγο. Καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι σπαστικός αλλά ρε παιδί μου κλειστά, δεν χρειάζεται να αφήνουμε παντού ανοιχτά τα φώτα».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved