Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει στο κρεβάτι της με φουσκωμένη κοιλίτσα και ανυπομονεί να γίνει μαμά!
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει στο κρεβάτι της με φουσκωμένη κοιλίτσα και ανυπομονεί να γίνει μαμά!

Η Ιωάννα Τούνη περνά μια από τις πιο υπέροχες φάσεις της ζωής της, μιας και σε λίγες εβδομάδες από τώρα, θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι,  που θα είναι αγοράκι. 

Μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου είναι πολύ ερωτευμένοι και απόλυτα έτοιμοι να ξεκινήσουν την δική τους οικογένεια που είναι και η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Η Ιώαννα Τούνη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μιας και απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της και περιμένει πώς και πώς να περάσουν οι τελευταίες εβδομάδες, για να γεννήσει και να έρθει στην αγκαλιά της το μωράκι της, που θα είναι ένα γλυκύτατο αγοράκι. Η ίδια περνά δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της αλλά, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές, είναι έτοιμη να υπομείνει τα πάντα για το γιο της, με τον οποίο είναι ήδη ερωτευμένη, ενώ ακόμα δεν τον έχει γνωρίσει.

Η Ιωάννα Τούνη διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και καθημερινά είναι πολύ ενεργή στα social media, δημοσιεύοντας διάφορα stories αλλά και posts, ενημερώνοντας όλους τους διαδικτυακούς της φίλους για τα συναισθήματά της, αλλά και το πώς είναι καθημερινά στην υγεία της, μιας και από την αρχή της εγκυμοσύνης της, αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες.

Το πρωί της Κυριακής (27-11) η ίδια δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία στο κρεβάτι της, με τα πιτζαμάκια της, λέγοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα της: "Πρωινό Κυριακής & εγώ απολαμβάνω τα χουχουλιάρικα fullll ροζ σκεπάσματα μου, λίγο πριν γεμίσει όλο το σπίτι μπλε"

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved