Media

Συγκλονίζει η Σαββίδου: Έσωσε δυο κοπέλες από επίδοξο βιαστή: «Φώναζαν να σταματήσω το αυτοκίνητο»

Gossip-tv Team

Η Μαριέλλα Σαββίδου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με ένα περιστατικό που συνέβη στην Λευκωσία πριν κάποια χρόνια, όταν κατάφερε να βοηθήσει δυο κοπελες την ώρα που κάποιος προσπάθησε να τους κάνει κακό!

Η ηθοποιός, σύμφωνα με δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς, δείχνει να είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, ενώ δεν διστάζει ποτέ να πει την απόψή της.

Η Μαριέλλα Σαββίδου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας (28-11) στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και περιέγραψε ένα απίστευτο περιστατικό που είχε ζήσει στην Λευκωσία με δυο κοπέλες που τις βοήθησε να ξεφύγουν από έναν επίδοξο βιαστή.

«Μία μέρα ήμουν στη Λευκωσία και οδηγούσα το αμάξι της μητέρας μου. Μέσα στον δρόμο είδα ένα αμάξι αφημένο στην άκρη, μία κοπέλα κάτω με έναν κύριο από πάνω της που προσπαθούσε κάτι να της κάνει και μία κοπέλα να μου φωνάζει Stop the car! (Σταμάτα το αμάξι)... Σταματάω το αμάξι σχεδόν πάνω στο αμάξι του άλλου, κόρναρα γιατί φοβόμουν να κατέβω. Αυτός μπήκε στο αμάξι κι έφυγε. Πήρα τις κοπέλες που δεν τις ήξερα και τις πήγα στην αστυνομία», είπε αρχικά η Μαριέλλα Σαββίδου.

Και συνέχισε: «Επειδή οι κοπέλες ήταν αλλοδαπές, η μία από την Αφρική και η άλλη από τη Βουλγαρία, δε μιλούσαν ελληνικά και ήξερα ότι στην αστυνομία θα υπάρξει ένα πρώτο φίλτρο και δεν θα έχουν την κατάλληλη αντιμετώπιση. Τότε είχαμε δράκο στην Κύπρο, είχε επιτεθεί και σε μία φίλη μου. Πήγα να δώσω κατάθεση, να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved