Media

GNTM 5: Concept σε τοπίο... σεληνιακό- To τριπλό disadvantage και η στρατηγική της Μύρια!

Gossip-tv Team

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (28-11) η Μύρια είχε το advantage, μιας και είχε κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία στην τελευταία δοκιμασία. 

Η τελική δεκάδα του GNTM είναι γεγονός και όσο προχωρούν οι δοκιμασίες, τόσο περισσότερο ανεβαίνει και η δυσκολία και οι κοπέλες πρέπει να δώσουν περισσότερο από το εκατό τοις εκατό τους.

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM (28-11) παρακολουθήσαμε ένα ιδιαίτερο concept, το οποίο και μας μετέφερε στο διάστημα. Όχι μόνο τα χρώματα των ρούχων, αλλά και τα φωτιζόμενα σπαθιά μας μετέφεραν στο μέλλον και όλες οι κοπέλες από την αρχή ενθουσιάστηκαν. Το advantage της Μύρια ήταν ίσως ένα από τα πιο υπέροχα στην ιστορία του GNTM κάτι που το είπε όχι μόνο ο Γιώργος Καράβας, αλλά και όλες οι υπόλοιπες κοπέλες.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Μύρια μισά της φωτογράφησής της είχε το δικαίωμα να σταματήσει, να πάει να δει τις εικόνες της και να δει τι κάνει λάθος ώστε να το αλλάξει, ενώ θα έχει και την πλήρη καθοδήγηση από τους κριτές, που βρίσκονταν εκεί. Όσον αφορά το disadvantage, αυτό αφορούσε τρεις κοπέλες, οι οποίες και θα είχαν ένα λεπτό για να επιλέξουν μόνες τους την φωτογραφία που θα πήγαινε στο πλατό.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved