Media

Σπίτι με το Mega: Συγκινητικές στιγμές με την οικογένεια Ιακωβίδη και το ακυκλοφόρητο τραγούδι!

Gossip-tv Team

Σπίτι με το Mega: Στην εκπομπή του Σαββάτου (10-12) παρακολουθήσαμε ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στον μοναδικό Πέτρο Ιακωβίδη, ο οποίος μας σύστησε και την οικογένειά του. 

Η μητέρα του Πέτρου Ιακωβίδη παρακολουθούσε τα παιδιά της να τραγουδούν αγκαλιά και δάκρυσε από την συγκίνηση, μιας και νιώθει πολύ μεγάλη υπερηφάνεια και για τον Πέτρο, αλλά και για την Μορφούλα.

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε το βράδυ του Σαββάτου (10-12) τον Πέτρο Ιακωβίδη στην εκπομπή της "Σπίτι με το MEGA" και πέρασαν φανταστικά, κάνοντας τους τηλεθεατές να χορεύουν και να διασκεδάζουν με την ψυχή τους από το σπίτι και καθόλη την διάρκεια της εκπομπής. Από την αρχή, στο πλατό είδαμε την μητέρα του τραγουδιστή, η οποία δήλωσε περήφανη για το παιδί της και για όλα όσα έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια, ενώ πλέον έχει αποκτήσει το δικό του κοινό, που τον λατρεύει και τον ακούει φανατικά!

Σε κάποια στιγμή της εκπομπής, η μαμά κάθισε στο πιάνο με τα παιδιά της, την Μορφούλα και τον Πέτρο και όλοι μαζί τραγούδησαν, δημιουργώντας ένα κλίμα συγκίνησης. Μάλιστα, η Μορφούλα ερμήνευσε και ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι, που έχει γράψει ο αδερφός της για εκείνη, με τίτλο: "Δεν θέλω να σε θέλω"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved