Media

GNTM 5: Πλάνταξε στο κλάμα η Μικαέλα μιλώντας με τον σύζυγό της: «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ»

Gossip-tv Team

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο, λίγο μετά τα πρώτα λεπτά, είδαμε τα κορίτσια να έχουν τηλεφωνική επικοινωνία με τους συγγενείς τους, με την Μικαέλα να μην μπορεί με τίποτα να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μιλώντας με τον σύζυγό της, Γιώργο. 

Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι, η Μικαέλα μιλά για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον σύζυγό της ενώ πολλές φορές έχει δηλώσει την ανυπομονησία της να τον ξαναδεί και πάλι, μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM, λίγο μετά τα πρώτα λεπτά και ένα παιχνίδι που έπαιξαν τα κορίτσια με τον Χρήστο Μπίρμπα και την Mary Vitinaros, σειρά είχε η καθιερωμένη τηλεφωνική επικοινωνία των κοριτσιών με τις οικογένειές τους. Η Μικαέλα τηλεφώνησε φυσικά στον σύζυγό της Γιώργο, ο οποίος και συγκινήθηκε πολύ που την άκουσε να είναι καλά, ενώ φυσικά την συμβούλεψε και το πώς να διαχειριστεί το παιχνίδι από εκεί και πέρα, μιας και πλέον ο ανταγωνισμός θα χτυπάει κόκκινο...

Η 47χρονη παίκτρια εξέφρασε στον σύζυγό της την ανησυχία της, μιας και τον τελευταίο καιρό η Μάρα δείχνει να έχει αποπροσανατολιστεί, ενώ του είπε πώς αν φύγει η κόρη της, εκείνη δεν θα μπορέσει με τίποτα να το διαχειριστεί και να παραμείνει. Ο σύζυγός της της είπε να μην σκέφτεται έτσι και πώς η Μάρα πρέπει να μάθει να αγωνίζεται και να διεκδικεί όλα εκείνα που θέλει, χωρίς να σκέφτεται κάτι άλλο πέρα από τον στόχο της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved