Media

GNTM 5: Η Coty διάλεξε το φίδι για την φωτογράφηση και... «έβγαλε τα μάτια της»!

Gossip-tv Team

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (16-12) παρακολουθήσαμε μια ιδιαίτερη φωτογράφηση, με τις παίκτριες να δίνουν το εκατό τοις εκατό τους για να τα καταφέρουν. 

Το ριάλιτι μόδας φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του και η αλήθεια είναι πώς το άγχος έχει καταβάλει τις κοπέλες για να μπορέσουν να φτάσουν προς τον τερματισμό.

Στο σημερινό επεισόδιο (16-12) του GNTM 5 παρακολουθήσαμε ακόμα ένα ιδιαίτερο concept το οποίο και ζητούσε από τις επτά κοπέλες να μεταμορφωθούν και να μπουν μέσα στην φωτογράφηση, δίνοντας όλες τους τις δυνάμεις.

Η Coty ηταν η νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας και για αυτόν τον λόγο μάλιστα είχε και το σημερινό advnatage στο σημερινό challenge. Ο Γιώργος Καράβας της είπε πώς το πλεονέκτημά της ήταν το μειονέκτημα όλων των υπόλοιπων κοριτσιών. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Coty είχε την δυνατότητα να δει όλα τα ζώα και να επιλέξει ανάλογα με την συμπεριφορά τους, το ποιό θα δώσει σε όλες τις κοπέλες, μαζί φυσικά και στον εαυτό της.

Η ίδια επέλεξε για τον εαυτό της τον πύθωνα, με σκοπό να δοκιμαστεί σε κάτι δύσκολο, καθώς και επίσης επειδή είχε φωτογραφηθεί και πάλι με φίδι. Η παίκτρια έδειξε να δυσκολεύεται πολύ κατά την διάρκεια της φωτογράφησης από την αρχή την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητο, αλλά και έπειτα στα τέσσερα λεπτά που είχε για να φωτογραφηθεί.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved