Media

Κόκκινο Ποτάμι- Η συνέχεια: Η Ιφιγένεια δεν πιστεύει πώς ο Μίλτος σκοτώθηκε- Έτοιμη να τον ψάξει!

Gossip-tv Team

Κόκκινο Ποτάμι- Η συνέχεια: Το βράδυ της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου 2022, η Ιφιγένεια δείχνει να μην μπορεί να πιστέψει με τίποτα πώς ο Μίλτος είναι νεκρός, όταν ο Δημοσθένης της το ανακοινώνει. 

Η συγκλονιστική σειρά επέστρεψε φέτος με νέα επεισόδια και όλοι οι τηλεθεατές παρακολουθούν κάθε Κυριακή βράδυ τις ερχόμενες εξελίξεις της σειράς, που πραγματεύεται την καταστροφή της Σμύρνης και την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Όλα όσα θα δούμε στις 18 Δεκεμβρίου στη σειρά "Κόκκινο Ποτάμι- Η συνέχεια"...

Θα τα καταφέρει ή θα βρεθεί αντιμέτωπη με εμπόδια που θα τη φέρουν σε θανάσιμο κίνδυνο; Τις δικές του δύσκολες αποφάσεις θα πρέπει να πάρει και ο Δημοσθένης.

Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου σήμερα (18-12), ο Νίκος με τη σκέψη στην Ανθή, που κινδυνεύει και τη βοήθεια του Εμίρ, το σκάει απ’ το Καραμπουρνάκι. Η Εσμέ, σε μια κρίση απελπισίας ότι θα χάσει για πάντα τον Μιλτιάδη, τον αρπάζει κι εξαφανίζεται. Ιφιγένεια και Λάζος φτάνουν στην Κωνσταντινούπολη κι εκεί τους περιμένει μια έκπληξη. Ο Εμίρ πείθει την Εσμέ να επιστρέψει με το παιδί. Ο Ζαχάρωφ εντοπίζει την Ιφιγένεια, αλλά εκείνη κατορθώνει να ξεφύγει και αποφασίζει να συνεχίσει τον δρόμο της μαζί με τον Λάζο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με το sneak preview

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved