Media

GNTM 5: Το concept με άρωμα Ιταλίας και το οριστικό τέλος των disadvantage!

Gossip-tv Team

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (20-12) μετά την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή, τα κορίτσια τα περίμενε μια μεγάλη έκπληξη, με ένα ευφάνταστο concept, με άρωμα Ιταλίας. 

Το ριάλιτι μόδας, σιγά σιγά φτάνει προς στο τέλος του, μιας και σε λίγες μόνο ημέρες, θα γνωρίζουμε την μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού.

Στο σημερινό επεισόδιο (20-12) παρακολουθήσαμε τον προημιτελικό της φετινής σεζόν με την Μαρίτα, την Coty, την Βικτώρια, την Μάρα και την Αλεξία να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Όλες τους ανυπομονούσαν για την φωτογράφηση, μιας και είδαν το σετ, το οποίο ήταν ονειρεμένο. Τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν σε δυο διαφορετικά στάδια και είχαν ένα υπέροχο styling, το οποίο και τις έδειχνε πανέμορφες.

Όλα ξεκινούσαν με μια πασαρέλα και οι κοπέλες έπρεπε να εστιάσουν το βλέμμα τους σε έναν άνδρα, τον οποίο στην αρχή έπρεπε να σαγηνεύσουν και στην συνέχεια, αφού τον είχαν κατακτήσει, μεταφερόντουσαν σε ένα διαφορετικό set, στο οποίο και έπρεπε να δείξουν ένταση και θυμό, πετώντας όλα τα ρούχα του παρτενέρ τους στο έδαφος.

Ο Γιώργος Καράβας εκείνη τη στιγμή ανακοίνωσε στην Βικτώρια που είχε κερδίσει το προηγούμενο challenge ότι από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, τα disadvantage δεν θα ίσχυαν και πώς η ίδια θα είχε μόνο ένα λεπτό παραπάνω και στις δυο φωτογραφήσεις για πλεονέκτημα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved