Media

Αποκαλυπτικός ο Χαλκιάς: «Γίναμε αγρίμια, ήμασταν ανεξέλεγκτοι και αυτό ήταν το πιο επικίνδυνο»

Gossip-tv Team

Ο Ορέστης Χαλκιάς ''άνοιξε'' την καρδιά του και μας αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Ο Ορέστης Χαλκιάς βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής, Στούντιο 4 και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο νεαρός ηθοποιός, που γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά Maestro, μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, την επαναστατική εφηβεία και την εξαγρίωση με τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

«Στο σχολείο ήμουν πολύ πειραχτήρι και έχω πληγώσει κόσμο. Μετά όμως το καταλάβαινα σχεδόν αμέσως και προσπαθούσα να το φτιάξω με όποιο τρόπο. Με το χιούμορ μου, με ένα δωράκι. Ας πούμε πως έχω κοροϊδέψει κοριτσάκια, ήμουν αγρίμι. Έχω φίλη κολλητή που την έχω κάνει να κλάψει όταν ήμασταν παιδιά. Ήμουν πάρα πολύ πειραχτήρι και δεν έχω ιδέα για ποιο λόγο. Τώρα δεν το έχω καθόλου αυτό, ίσα ίσα που στη σκέψη και μόνο ότι κάποιος κάνει bullying σε κάποιον μπορώ να αρρωστήσω και να εμφανιστώ σαν τον Superman για να βοηθήσω όποιον έχει πρόβλημα», ανέφερε αρχικά ο Ορέστης Χαλκιάς.

Και στη συνέχεια εξομολογήθηκε:«Κινδύνεψα και να μπλέξω αλλά πάντα με κρατούσε σε μια γραμμή το θέατρο. Δεν έμπλεξα παραβατικά για να κάνω εγκλήματα αλλά ήμουν στη γενιά του Γρηγορόπουλου. Δηλαδή όταν το πάθαμε αυτό, γίναμε αγρίμια! Βγήκαμε στους δρόμους και ήμασταν ανεξέλεγκτοι! Και το εννοούσαμε και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο».

Τέλος, ο ηθοποιός δήλωσε:«Τότε δεν ήθελα να κάνω κακό στον εαυτό μου αλλά να κάνω κακό σε οτιδήποτε γιατί έκαναν κακό στον «εαυτό» μου. Ο Γρηγορόπουλος ήταν ένας από εμάς. Ήμουν λίγο επαναστατικός, πήγαινα σε πορείες και αγωνιζόμουν οπότε κινδύνευα. Μπορεί να σε συλλάβουν… έτσι και έχω φίλο που του φόρτωσαν μολότοφ και τον έβαλαν στη φυλακή χωρίς να έχει καμία σχέση».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved