Media

Δανάη Παππά: Η επιτυχία του Σασμού, η σχέση με τον σύντροφό της και το ενδεχόμενο οικογένειας!

Gossip-tv Team

Η Δανάη Παππά παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά "Σασμός", ενώ μίλησε και για την σχέση της με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε τηλεόραση.

Η Δανάη Παππά περνάει μια από τις πιο ωραίες φάσεις της ζωής της, μιας και επαγγελματικά συνεχίσει στην μεγάλη επιτυχία του Σασμού, ενώ παράλληλα πιστεύει πώς ο νέο χρόνος θα της φέρει πολύ όμορφα πράγματα. Η ηθοποιός, μεταξύ πολλών, έκανε λόγο και για τα προσωπικά της, λέγοντας πώς είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη, με τον οποίο μάλιστα σκέφτεται να κάνει και οικογένεια στο μέλλον.

"Ξεκίνησε πολύ δυναμικά η δεύτερη σεζόν. Η σχέση της Θεοδώρας και του Μανώλη έχει πολλά σκαμπανευάσματα. Η επιτυχία του Σασμού οφείλεται αποκλειστικά στο γεγονός ότι όλοι οι συντελεστές μεταξύ μας είμαστε πολύ καλά. Πολλοί με ρωτάνε για Αστέρη Αργυρώ και το πώς θα είναι και πάλι μαζί, το γιατί και όλα αυτά. Με τον Λάμπρο είμαι πολύ ευτυχισμένη και η σχέση μας με βοηθάει να διατηρώ τις ισορροπίες μου. Σκέφτομαι το ενδεχόμενο οικογένειας μαζί του, μιας και από πάντα ήθελα να κάνω την δική μου οικογένεια, αλλά ποτέ δεν θα βάλω προγραμματισμό.

Κάτι "ακραίο" που έγινε στον δρόμο ήταν όταν ήμουν στη Ρώμη και με πλησίασαν δυο γυναίκες, που ήταν από το Ισραήλ και με αναγνώρισαν. "

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved