Δανάη Παππά: Φόρεσε το απόλυτο outfit για τα Χριστούγεννα και εντυπωσιαστήκαμε!
Showbiz

Δανάη Παππά: Φόρεσε το απόλυτο outfit για τα Χριστούγεννα και εντυπωσιαστήκαμε!

H Δανάη Παππά είναι πανέμορφη, κάτι που αποδεικνύεται άμεσα μέσα από κάθε νέο post που κάνει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, κάτι που είναι και αρκετά συχνό. 

Την ηθοποιό την έχουμε λατρέψει μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει σε τηλεοπτικές σειρές, ενώ η αλήθεια είναι πώς διαρκώς μας εντυπωσιάζει.

Η Δανάη Παππά πρωταγωνιστεί ήδη από την περσινή σεζόν στην πολύ γνωστή σειρά του ALPHA "Σασμός" στον ρόλο της Θεοδώρας. Η ηθοποιός λατρεύει να ασχολείται και με το Ιnstagram και με τα social media γενικότερα και για αυτόν τον λόγο μάλιστα, πολύ συχνά δημοσιεύει περιεχόμενο στο προφίλ της από τις αποδράσεις που πραγματοποιεί, αλλά και από την καθημερινότητά της και τα outfits που επιλέγει.

Αυτήν την φορά και εν όψει Χριστουγέννων, η Δανάη Παππά δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες με λάμψη και με ένα υπέροχο καθημερινό outfit. Η ηθοποιός επέλεξε ένα σακάκι πουά με λάμψη, το οποιο και είχε σετάρει με μια κοντή φούστα και ένα αμάνικο απλό μπλουζάκι, ενώ το χαμόγελό της τα έλεγε όλα. Ήταν μια κούκλα, το έδειχνε και με το παραπάνω!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved