Παππά: Το υπέροχο σπίτι της Θεοδώρας του Σασμού- Συγκατοικεί με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη!
Showbiz

Παππά: Το υπέροχο σπίτι της Θεοδώρας του Σασμού- Συγκατοικεί με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη!

 Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και φέτος έκλεισαν μαζί τρία χρόνια ευτυχισμένης πορείας και μάλιστα μένουν κάτω από την ίδια στέγη. 

Οι δυο τους είναι απόλυτα ταιριαστοί, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από τις κοινές φωτογραφίες που ανεβάζουν ανά διαστήματα στα προσωπικά τους προφίλ στα social media.

Η Δανάη Παππά είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της γενιάς της και ήδη από την περασμένη σεζόν έχει αγαπηθεί πολύ μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην τηλεοπτική σειρά του ALPHA "Σασμός". Η ίδια υποδύεται την Θεοδώρα, έναν ιδιαίτερο και αντιδραστικό χαρακτήρα, που πολλές φορές "καταχειροκροτείται" από το τηλεοπτικό κοινό για τις επιλογές της, μέσα από τα σχόλια που πολύ συχνά κάνουν στο Twitter.

H ίδια είναι πολύ ερωτευμένη τα τελευταία τρία χρόνια με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη, με τον οποίο και μένουν κάτω από την ίδια στέγη και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου καθημερινά. Το σπίτι που στεγάζουν τον έρωτά τους είναι ο, τι πιο cozy έχει δει τελευταία ενώ η πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός ποζάροντας στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι.... το κάτι άλλο!

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved