Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Τα τρία χρόνια ευτυχίας και τα κοινά σχέδια για το μέλλον
Showbiz

Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Τα τρία χρόνια ευτυχίας και τα κοινά σχέδια για το μέλλον

Η ηθοποιός Δανάη Παππά και ο επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης απολαμβάνουν τον φλογερό έρωτά τους κάνοντας όνειρα για το κοινό μέλλον τους.

Η Δανάη Παππά μπορεί να περνά δύσκολες στιγμές ως Θοδώρα του «Σασμού» στην πραγματικότητα, όμως, ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του επιχειρηματία Λάμπρου Λάζαρη.

Πριν από λίγες ημέρες, οι δυο τους έδωσαν το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οι μάγισσες του Σάλεμ» στο θέατρο «Βρετάνια», σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη. Απόλαυσαν την παράσταση και περίμεναν στο τέλος της να συγχαρούν τους πρωταγωνιστές Άκη Σακελλαρίου, Ρένια Λουιζίδου, Μιχάλη Αεράκη, Δανάη Επιθυμιάδη, Γιάννη Καλατζόπουλο, Μελίνα Βαμβακά και Κώστα Κάππα. Η όμορφη ηθοποιός πρωταγωνιστεί για δεύτερη σεζόν σε μια από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές.

Η επιτυχία στην επαγγελματική της ζωή συμβαδίζει με την ευτυχία στην προσωπική της ζωή. Από το 2019 η Δανάη έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Λάμπρου. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε φιλική παρέα και αμέσως ένιωσαν την έλξη που υπήρχε μεταξύ τους. Η συγκατοίκηση δεν άργησε να έρθει. Το ζευγάρι έκανε ένα επίσημο crash test κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας όταν οι δυο τους πέρασαν μεγάλο διάστημα στο σπίτι και είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν τη σχέση τους κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.

Ο γάμος των ονείρων της

Στα τρία χρόνια της σχέσης τους έχουν γνωρίσει ο ένας τους γονείς και τους φίλους του άλλου και έχουν μάθει να λειτουργούν ως ένα.

«Ο Λάμπρος είναι μέσα σε κάθε κατηγορία χωρίς να χρειάζεται να τον αναφέρω. Είμαστε μαζί, είμαστε ένα», έχει δηλώσει η Δανάη, συμπληρώνοντας: «Ο γάμος δεν έχει περάσει από το μυαλό μας, ούτε το έχουμε συζητήσει. Η σχέση μας δοκιμάστηκε στην καραντίνα. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Με φαντάζομαι σε ένα σπίτι με σκυλιά και γατιά να τρέχουν». Μπορεί η νεαρή ηθοποιός και χορεύτρια να μη σκέφτεται να χορέψει σύντομα τον χορό του Ησάία, έχει, όμως, ήδη στο μυαλό της το ιδανικό για εκείνη σκηνικό επισημοποίησης του έρωτά της.

Ο γάμος των ονείρων της δεν περιλαμβάνει κοσμικότατες και πολυτελείς στολισμούς, ούτε καν... γόβες. «Θέλω να γίνει σε ένα εκκλησάκι κοντά στη θάλασσα, μόνο με πολύ κοντινούς μας ανθρώπους και μετά να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι στην παραλία! Εννοείται ότι εγώ θα είμαι ξυπόλυτη -πώς αλλιώς θα χορεύω άνετα όλο το βράδυ- και το φόρεμά μου θα είναι αέρινο - πώς θα τρέχω να πιάσω τον σκύλο μου τον Σπίθα χωρίς κάτι να ανεμίζει πίσω μου;», έχει πει, ενώ φαντάζεται να κάνουν είσοδο ως νεόνυμφοι στο wedding party με το τραγούδι «Σαϊτιά» των Μιχάλη Χατζηγιάννη και Θανάση Αλευρά. Προς το παρόν, οι δυο τους σχεδιάζουν την επόμενη απόδρασή τους αφού είναι γνωστό ότι αγαπούν πολύ τα ταξίδια.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved