Media

Αναστασία Τσιλιμπίου: «Ήταν πολύ άσχημα και χυδαία τα σχόλια που μου έκαναν»

Gossip-tv Team

H Aναστασία Τσιλιμπίου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την συμμετοχή της στη σειρά "Αυτή η νύχτα μένει", αλλά και τα χυδαία σχόλια που είχε δεχτεί επειδή δεν ήξερε την Ρούλα Κορομηλά!

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, την οποία και πρωτογνωρίσαμε στην σειρά "Για την καρδιά ενός αγγέλου" και υπήρξε εξαιρετική, για αυτό και η πορεία της στον χώρο της υποκριτικής ήταν ανοδική.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε για όλους και για όλα ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην σειρά του ALPHA "Αυτή η νύχτα μένει". Η ηθοποιός έκανε λόγο επίσης και για τον σύντροφό της, με τον οποίο και έχουν αναπτύξει μια υπέροχη σχέση, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σωρεία αρνητικών μηνυμάτων που δέχτηκε για το γεγονός ότι δεν θυμόταν ότι η Ρούλα Κορομηλά παρουσίαζε το "Μπράβο".

«Τώρα ξεκινάει να ξετυλίγεται ο χαρακτήρας μου στη σειρά. Βρίσκω την ισορροπία στα προσωπικά και στα επαγγελματικά μου. Μου αρέσει να μοιράζομαι φωτογραφίες με τη σχέση μου. Ο σύντροφός μου δεν έχει καμία σχέση με το χώρο. Δεν αντιμετώπισα δυσκολίες όταν ασχολήθηκα μικρή με την υποκριτική»

Δείτε το σχτεικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved