Showbiz

Αναστασία Τσιλιμπίου: «Ερχόμαστε αντιμέτωποι με άσχημες κριτικές, με έχουν αποκαλέσει χαζή»

Gossip-tv Team

«Με έχουν σχολιάσει αρνητικά επειδή συμμετείχα σε τουρκική σειρά», είπε η Αναστασία Τσιλιμπίου, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως είναι σε σχέση από απόσταση.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου είναι μια από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της και έχει καταφέρει να αποσπάσει θετικά σχόλια, τόσο για την ομορφιά της, όσο και για το υποκριτικό της ταλέντο.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της σε τουρκικά σήριαλ αλλά και στις κριτικές που λαμβάνει ανά διαστήματα.

«Ήταν ουσιαστικά η συνέχεια του Σουλεϊμάν. Ήμουν 17 χρονών, έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από τότε κι ακόμα το σκέφτομαι σαν όνειρο. Ήταν απίστευτη εμπειρία» δήλωσε για την τουρκική σειρά στην οποία έπαιξε και συμπλήρωσε: «Όσο ήμουν απλά έμαθα τα φωνήεντα που δεν υπάρχουν στην ελληνική γλώσσα και αποστήθιζα τα λόγια μου. Όταν γύρισα, έμαθα. Έκατσα τουλάχιστον δύο χρόνια και μάθαινα τουρκικά αλλά τώρα πια δεν καταλαβαίνω 100% τα πάντα, το νόημα το πιάνω», δήλωσε αρχικά η Αναστασία Τσιλιμπίου.

Και πρόσθεσε:«Όταν είμαστε δημόσια πρόσωπα, ερχόμαστε αντιμέτωποι και με άσχημες κριτικές, είτε για το επάγγελμά μας ως ηθοποιοί είτε για την εμφάνισή μας. Ο κόσμος βρίσκει το παραμικρό για να πει κάτι κακό» ανέφερε η ηθοποιός. «Για την τουρκική σειρά είχα ακούσει σχόλια, επειδή ήταν στη συγκεκριμένη χώρα, ή ότι είχα πάει σε τηλεπαιχνίδι και έδωσα μια λάθος απάντηση και με έβγαλαν χαζή».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved