Media

Survivor All Star: Καρέ καρέ τα τρυφερά τετ α τετ Καρολίνας- Μάριου Πρίαμου: «Πάρτι» στο Twitter!

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (22-1) παρακολουθήσαμε τον Μάριο Πρίαμο Ιωάννιδη και την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα σε τρυφερά τετ α τετ και όλα δείχνουν  πώς οι δυο τους είναι ζευγάρι, χωρίς να χωρά καμία αμφιβολία μετά τα όσα είδαμε. 

Όπως είχε αναφέρει και ο παρουσιάστης του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός, πριν από λίγες μέρες, το νησί μπορεί να έχει την δυσκολία του στην διαβίωση, αλλά είναι το κατάλληλο μέρος για να ερωτευτεί κάποιος και να ξεκινήσει μια νέα σχέση.

Στο σημερινό επεισόδιο, 22 Ιανουαρίου, είδαμε τον Τάκη Καραγκούνια να μιλά για τα ζευγάρια που υπάρχουν στο παιχνίδι, μιλώντας αρχικά για τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που μάλιστα είπε πώς χαίρεται πολύ να τους βλέπει μαζί και να είναι αγαπημένοι...

Λίγο αργότερα, ο Τάκης Καραγκούνιας είπε πώς η Καρολίνα με τον Μάριο έχουν ένα φλερτ και μάλιστα ότι συναντιούνται καθημερινά μετά από τα αγωνίσματα. Εκεί είδαμε και τα πλάνα με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, από την ομάδα των Μαχητών και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, από την ομάδα των Διασήμων, οι οποίοι "πιάστηκαν" απο κάμερα της παραγωγής σε τρυφερές στιγμές τους, ενώ όταν κατάλαβαν ότι τους είχαν καταλάβει, αμέσως απομακρύνθηκαν.

Η εικόνα είδαμε ότι έλεγε πολλά και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δυο τους δεν είναι μόνο φίλοι και πώς το ριάλιτι επιβίωσης και το νησί τους έφεραν αρκετά κοντά, ώστε να δημιουργήσουν κάτι περισσότερο.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Όπως ήταν λογικό, τα σχόλια στο Twitter ηταν άπειρα, με τους χρήστες να σχολιάζουν τα τρυφερά τετ α τετ μεταξύ των παικτών.

Δείτε στην παρακάτω gallery σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved