Media

Survivor All Star: Άστραψε και βρόντηξε ο Λιανός με Καρολίνα- Μάριο Πρίαμο- Η «απολογία» τους!

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Μετά τα όλα όσα αποκαλύφθηκαν για την συνάντηση της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, ο Γιώργος Λιανός, με το που ξεκίνησε το συμβούλιο, έπρεπε να κάνει μερικές ανακοινώσεις, μιας και παραβιάστηκαν κανόνες. 

Το ριάλιτι επιβίωσης έχει ξεκινήσει για τα καλά και η αλήθεια είναι ότι οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ.

Στο σημερινό επεισόδιο (22-1) παρακολουθήσαμε αναλυτικά όλα όσα είδαμε στο trailer, με τα τρυφερά τετ α τετ της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και βάσει των συγκεκριμένων πλάνων που προβλήθηκαν, έγινε μια μεγάλη κουβέντα, από την αρχή του συμβουλίου του νησιού, με τον Γιώργο Λιανό να ανοίγει το θέμα, λέγοντας ότι έχουν παραβιαστεί κανόνες, που έχουν να κάνουν με την παραγωγή και με τίποτα δεν θα πρέπει να παραβιάζονται, γιατι στο τέλος θα υπάρχουν κυρώσεις για ολόκληρη την ομάδα.

Στιγμιότυπο από τα πλάνα που προβλήθηκαν.

Ο Γιώργος Λιανός είπε πώς αυτό απαγορεύεται να γίνεται, μιας και οι παίκτες θα πρέπει να συναντιούνται μόνο στους χώρους που γίνονται τα αγωνίσματα, αλλά και στο συμβούλιο του νησιού, ενώ το να πηγαίνει κάποιος στην ζούγκλα απαγορεύται ρητά για το θέμα της ασφάλειάς τους.

Η Καρολίνα είπε χαρακτηριστικά: «Έγινε αυτό, βρεθήκαμε με τον Μάριο κάπου στα όρια των δύο καλυβιών αλλά δεν έχω να απολογηθώ για κάτι παραπάνω. Αλλά, ναι, συνέβη. Με τον Μάριο έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας με τον άλλος και απλώς είχαμε βρεθεί στην παραλία σε μια μέρα ξεκούρασης. Δεν έχει γίνει άλλες φορές», με τον Μάριο Πρίαμο να απαντά: «εάν φύγω από την καλύβα και μπω στη ζούγκλα δεν μου λέει κάτι. Δεν το θεωρώ ότι ήταν μια παράβαση. Με την Καρολίνα έχω έρθει πιο κοντά μαζί της».

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όλα όσα έγιναν στο συμβούλιο

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είπαν ότι οι δυο παίκτες τους συνοδεύουν, για να μπορούν να συναντιούνται και να μην πηγαίνουν μόνοι τους μέσα στην ζουγκλα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved