Media

MasterChef: To τρολάρισμα του παίκτη στους κριτές και η «καραμπινάτη» λευκή ποδιά του Κοντιζά!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (24-1) παρακολουθήσαμε την προσπάθεια του 25χρονου Γιάννη- Έλσον, ο οποίος και είναι επαγγελματίας μάγειρας, που ζει μόνιμα και εργάζεται στην Ρόδο. 

Το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής έχει ξεκινήσει για τα καλά, με τους τηλεθεατές να δίνουν το εκατό τοις εκατό του εαυτού τους, για να καταφέρουν να κερδίσουν μια λευκή ποδιά, που θα τους οδηγήσει και απευθείας στο σπίτι.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef (24-1) παρακολουθήσαμε την προσπάθεια του 25χρονου Γιάννη Έλσον, ο οποίος και είναι επαγγελματίας μάγειρας. Ο ίδιος προσπάθησε να κερδίσει την είσοδό του στον διαγωνισμό με ένα ιδιαίτερο πιάτο. Κατά την διάρκεια της οντισιόν του, ο υποψήφιος, από το άγχος του προφανώς επαναλάμβανε συνέχεια την έκφραση "Ναι σεφ. Ό, τι πείτε σεφ", με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο μετά από κάποια στιγμή να τον τρολάρει, μετρώντας το πόσες φορές είχε πει την συγκεκριμένη έκφραση.

Στο τέλος, ο υποψήφιος, θέλοντας να συνεχίσει αυτό το αστείο με την λέξη σεφ, δεν σταμάτησε στιγμή να την λέει, ενώ μόλις οι κριτές δοκίμασαν το πιάτο του, εντυπωσιάστηκαν και με το παραπάνω. Ο Σωτήρης Κοντιζάς μάλιστα αποφάσισε να του δώσει στο τέλος μια λευκή ποδιά, με τον παίκτη να καταφέρνει να κερδίσει την παραμονή του στο σπίτι του ριάλιτι.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved