Media

MasterChef: Ο υποψήφιος και η σχέση του με την Αντελίνα Βαρθακούρη: «Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ»

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (24-1) παρακολουθήσαμε την προσπάθεια του 20χρονου Νίκου Κόντου, ο οποίος και δοκίμασε τις δυνατότητές του, ενώ μοιράστηκε και μερικά πράγματα για τον εαυτό του. 

Το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής επέστρεψε πριν από μερικές εβδομάδες, με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν ήδη τις οντισιόν, χωρίς να χάνουν στιγμή από τα επεισόδια.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef παρακολουθήσαμε την προσπάθεια του Νίκου Κόντου, ενός υποψηφίου από την Αθήνα, νεαρού σε ηλικία, μιας και είναι μόνο 20 ετών. Ο ίδιος λατρεύει την μαγειρική, ενώ λίγο πριν συναντήσει τους κριτές μέσα στην κουζίνα, μοιράστηκε και κάποια πράγματα για τον εαυτό του. Ο ίδιος αποκάλυψε πώς είναι και φωτογράφος και ότι είχε συνεργαστεί με την Αντελίνα Βαρθακούρη, με την οποία μέχρι και τώρα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, μιας και τον βοήθησε πάρα πολύ στα πρώτα του βήματα.

Ο Νίκος Κόντος είπε χαρακτηριστικά: «Έχω συνεργαστεί με κάποια πρακτορεία εδώ στην Αθήνα και έχω συνεργαστεί και σε ένα άλλο κανάλι ως φωτογράφος. Υπάρχει μία συνεργασία για την οποία είμαι περήφανος που έχει γίνει, είναι με την κυρία Αντελίνα Βαρθακούρη...Η σχέση μου με την Αντελίνα Βαρθακούρη είναι πάρα πολύ καλή. Την αγαπώ πάρα πολύ, με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα στη φωτογραφία», είπε ο Νίκος Κοντός στο MasterChef.

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved