Media

Survivor All Star: Μαρτίκας κατά Καρολίνας: «Θα με υποτιμούσα αν δεχόμουν συμβουλές αγάπης από σένα»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Ο Σπύρος Μαρτίκας, στο σημερινό επεισόδιο (24-1), όπως τον έχουμε συνηθίσει, δεν μάσησε τα λόγια του, μιας και κατακρεούργησε την Καρολίνα Καλύβα,  για όλα όσα έχουν συμβεί μέσα στο παιχνίδι με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη

Ένα χάος έχει επικρατήσει τις τελευταίες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο, μιας και ήρθαν στο φως μερικά πλάνα με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να απομονώνονται σε καλύβα και να έχουν μερικά τρυφερά τετ α τετ.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star (24-1) ο Σπύρος Μαρτίκας, με αφορμή όλα όσα είπε η Καρολίνα, έγινε έξαλλος που η παίκτρια των Μαχητών θέλησε να δώσει συμβουλές περί αγάπης. Ο ίδιος μάλιστα αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Βρισηίδα Ανδριώτου, με την οποία και δήλωσε ερωτευμένος, ενώ την χαρακτήρισε γυναίκα του και τόνισε πώς δεν μπορεί να ζει μακριά της, ενώ απόρησε με την Καρολίνα που δίνει τέτοιες συμβουλές, ενώ κάνει τέτοια πράγματα και εκθέτει τον σύντροφό της, ο οποίος την περιμένει έξω και πληγώνεται διαρκώς.

"Είναι αστείο που θα μιλήσει η Καρολίνα για αγάπη. Εγώ προσωπικά θα υποτιμούσα τον εαυτό μου αν δεχόμουν συμβουλές αγάπης από εκείνη. Έχει μια σχέση έξω και κάνει εδώ όλα αυτά τα πράγματα, ενώ εγώ σκέφτομαι ότι με την Βρισηίδα μου θέλω να ζήσω έξω όλη μου τη ζωή. Καρολίνα μου κάποιον άφησες έξω, ο οποίος θα σε περιμένει... Αλλά εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, δείχνεις ότι κάπου το έχασες και κάπου αποπλανήθηκες στην ζούκλα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και με κάποιον που είναι φίλοι με τον σύντροφό σου... Ντροπή..."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved