Media

Κώστας Κωστόπουλος: Ελεύθερος υπό όρους ο σκηνοθέτης- Όσα δήλωσε η Έλενα Αθανασοπούλου!

Gossip-tv Team

Χαμογέλα και πάλι: Στον αέρα της σημερινής εκπομπής (28-1) μίλησε η Έλενα Αθανασοπούλου, η ηθοποιός που κατηγόρησε τον Κώστα Κωστόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν, σε βάρος της. 

Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει απασχολήσει το κοινό τους τελευταίους μήνες, ενώ από την πρώτη στιγμή της καταγγελίας της κοπέλας, πολλοί ήταν εκείνοι που "έπεσαν από τα σύννεφα", μιας και δεν πίστεψαν πώς όλα αυτά είναι πραγματικότητα.

Στον αέρα της σημερινής εκπομπής (28-1) Χαμογέλα και Πάλι μίλησε η Έλενα Αθανασοπούλου, η γυναίκα που κατηγόρησε τον γνωστό σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση. Να σας θυμίσουμε ότι ο Κώστας Κωστόπουλος είχε κληθεί από τον εισαγγελέα το περασμένο καλοκαίρι και είχε αρνηθεί τους ισχυρισμούς για βιασμό το 2010 που του καταλογίζει η ηθοποιός, ενώ είχε προχωρήσει σε μήνυση σε βάρος της.

Ο Κώστας Κωστόπουλος αρνήθηκε την κατηγορία, κατά τη διάρκεια της απολογίας του και υποστήριξε πως με την αντίδικό του είχαν μια περιστασιακή σχέση πριν από 13 περίπου χρόνια και τίποτα περισσότερο. Ανακριτής και εισαγγελέας αμέσως μετά την απολογία του κατηγορουμένου αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με τον εξής περιοριστικό όρο: Να απέχει από κάθε δραστηριότητα καλλιτεχνικής φύσεως.

Η Έλενα Αθανασοπούλου είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή: «Στην αρχή ξεκίνησα με ένα μάρτυρα, όταν εκείνος βγήκε και δήλωσε ότι παραιτείται άρχισαν κάποια πρόσωπα να μου μιλάνε και να μου ανοίγονται και θέλησαν να με υποστηρίξουν. Οπότε, μαζί με τη βοήθεια του δικηγόρου μου πήραμε τις καταθέσεις τους και τους έχω σαν μάρτυρες. Επίσης, κάποια άλλα πρόσωπα, ενημερώθηκα εγώ ότι έχουν μια άσχημη συμπεριφορά από τον κατηγορούμενο.

Προσπάθησα να βρω αυτά τα πρόσωπα, ώστε να μου διηγηθούν τις περιπτώσεις τους. Κι έτσι κάποιοι άνθρωποι με βρήκαν, άλλους τους βρήκα εγώ. Απλά θέλω να σας πω ότι ξεκίνησα με έναν μάρτυρα, με τη δική μου κατηγορία και στη συνέχει εμφανίστηκαν κι άλλοι μάρτυρες που είναι υπέρ μου», είπε αρχικά η Έλενα Αθανασοπούλου.

Η Έλενα Αθανασοπούλου είπε στη συνέχεια: «Διαψεύδω ότι είχαμε περιστασιακή σχέση και αν ανατρέξετε και στις αρχικές του δηλώσεις, ο ίδιος έλεγε ότι δεν γνωριζόμαστε περαιτέρω. Ο ίδιος δεν τόλμησε ποτέ να με πλησιάσει, δεν είχαμε ποτέ μεταξύ μας ανταλλάξει μηνύματα. Απλά, άνθρωποι από το δικό του περιβάλλον προσπάθησαν να με προσεγγίσουν. Και για να κάνω πίσω και για πολλά άλλα που γνωρίζει ο δικηγόρος μου. Σε καμία περίπτωση δεν θα ερχόμουν σε εξωδικαστική συμφωνία μαζί του»

Για την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, η Έλενα Αθανασοπούλου απάντησε: «Έχω βαθιά πίστη στην ελληνική δικαιοσύνη και αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που κατέφυγα σε αυτήν. Δεν απογοητεύτηκα γι’ αυτό που έπραξε, θεωρώ ότι είναι το σωστό. Άλλωστε, είναι ένας πολύ σοβαρός όρος. Δεν είναι εύκολο να σε κόβουν από τις δραστηριότητες που έχεις μάθει τόσα χρόνια».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved