Media

Emilia Vodos: Η απάντηση για την καταγωγή της και τα αρνητικά σχόλια για τις πλαστικές επεμβάσεις!

Gossip-tv Team

Η Emilia Vodos προσπαθεί καθημερινά μέσα σπό το παιχνίδι μόδας My Style Rocks να αποδείξει ότι το στυλ της είναι μοναδικό και φυσικά να κάνει ορισμένες στυλιστικές προτάσεις ανάλογα με τις περιστάσεις. 

Το παιχνίδι μόδας έχει ξεκινήσει για τα καλά και πλέον όλο και περισσότεροι τηλεθεατές το παρακολουθούν χωρίς να χάνουν επεισόδιο, μιας και παίρνουν και κάποιες στυλιστικές προτάσεις για τα outfits που πρόκειται να επιλέξουν μελλοντικά.

Η Emilia Vodos παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Γεια σου" και μίλησε για όλους και για όλα. Η ίδια είναι μια από τις παίκτριες που έχουν προκαλέσει πολύ μεγάλη αίσθηση σχετικά με την συμπεριφορά της, αλλά και με την εμφάνισή της. Η ίδια απάντησε για την καταγωγή της, μιας και είχε τεθεί σαν θέμα και on air με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να την ρωτά ανοιχτά, ενώ παραδέχτηκε πώς έχει κάνει και μια πλαστική επέμβαση στη μύτη της.

«Για να με σχολιάζουν, αυτό σημαίνει ότι κάνω κάτι καλά γιατί αν όλα αυτά δεν υπήρχαν, θα σήμαινε πως κι εγώ είμαι μια γλάστρα εδώ, κάτι το οποίο δεν θέλω», ανέφερε αρχικά. Για την στιγμή που ρωτήθηκε από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την καταγωγή της, η ίδια απαντά: «Εκείνη την στιγμή δεν ένιωσα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξω ένα τέτοιο θέμα»

«Δέχτηκα σχόλια για τις πλαστικές επεμβάσεις, απάντησα ανοιχτά πως έχω κάνει κάτι στο πρόσωπό μου, έφτιαξα τη μύτη μου και μάλιστα σε πολύ μικρή ηλικία, είχα πάει με τους γονείς μου», αποκάλυψε η Emilia Vodos.

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved