Media

Survivor All Star: Οι Κόκκινοι «έθαψαν» τους Μπλε: «Δεν υπολογίζουν καν κάποιους παίκτες τους»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (2-2) λίγο πριν την έναρξη του αγώνα επάθλου, η ομάδα των Κόκκινων σχολίασε τον τρόπο που επιλέγουν να κάνουν τα ματσαρίσματά τους οι Μπλέ.

Στα τελευταία επεισόδια και μετά το σερί νικών από την ομάδα των Διασήμων, είναι πλέον φανερό ότι η ομάδα των Μαχητών κάνει πολύ μεγάλα λάθη σε οτιδήποτε αφορά τα ματσαρίσματα.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star (2-2) και λίγο πριν από την έναρξη του αγωνίσματος για το έπαθλο φαγητού, είδαμε ότι στην παραλία των Διασήμων έγινε μεγάλη συζήτηση σχετικά με τα ματσαρίσματα που επιλέγουν οι Μπλε και τελικά καταφέρνουν τις τελευταίες φορές να χάνουν τα έπαθλα και να βρίσκονται σε δεινή θέση, και σε ο, τι αφορά το φαγητό και σε ο, τι αφορά τις ασυλίες.

Όπως ανέφερε και ο Στάθης Σχίζας και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, πολλοί είναι εκείνοι από την αντίπαλη ομάδα, βάζοντας μέσα τον Ηλία Γκότση και τον Κωνσταντίνο Βασάλο που δεν υπολογίζουν όλους τους παίκτες τους και σκέφτονται πιο πολύ ατομικά και καθόλου ομαδικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved