Media

Λαμπίρη: Η αγάπη για την τηλεόραση και η αποκάλυψη για όσα έχει μετανιώσει: «Δεν νιώθω περήφανη»

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Λαμπίρη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική για τη ζωή της, αλλά και για το πόσο έχει αλλάξει η τηλεόραση σήμερα σε σχέση με το παρελθόν. 

Την έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από την τηλεοπτική καριέρα που έχει διαγράψει όλα αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση και το μόνο σίγουρο είναι ότι μας λείπει πλέον πολύ από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η Χριστίνα Λαμπίρη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την δουλειά της και το πόσο πολύ της λείπει αλλά και για την κόρη της, η οποία και είναι η μεγαλύτερή της αδυναμία. Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Γειά σου" και έκανε λόγο για όλους και για όλα, ενώ αποκάλυψε ότι έχει μετανιώσει για πάρα πολλά πράγματα στο παρελθόν.

Η Χριστίνα Λαμπίρη είπε χαρακτηριστικά: «Με μεγάλο κόπο όσων προσπάθησαν να με πείσουν να βγω μπροστά. Αρχικά, ο δάσκαλος ο Μαλέλης που έπρεπε να βγαίνω να λέω τις τελευταίες ειδήσεις και εξελίξεις. Πω ρε φίλε άγχος, το χειρότερο μου. Σαν παιδάκι του δημοτικού. Πάντα έβρισκα δικαιολογίες, κάτι δεν έκανα, κάτι δεν πρόλαβα. Δεν μπορώ καθόλου τον αέρα. Στο STAR ήμουν 12 χρόνια και κάθε μεσημέρι τα πρώτα λεπτά άδειαζε η ενέργειά μου, έφευγε η ζωή μου.

Η δουλειά μου, μου λείπει πολύ. Βασικά υπάρχουν στιγμές που μου λείπει πολύ και υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέμαι πώς το έκανα. Έζησα τόσα χρόνια μέσα σε αυτό το κομμάτι, τόσο έντονα και τόσο παθιασμένα. Ήταν μία δουλειά που την επέλεξα. Δεν την ξεκίνησα για να γίνω παρουσιάστρια αλλά ούτε να γίνω με κάποιον. Τότε ήταν η συμφωνία να πέσω μόλις τελειώσει το δελτίο ειδήσεων και μία εκπομπή που λεγόταν “Σήμερα” και αυτό με ξεσήκωσε.

Δείτε παραπάνω το βίντεο

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Δύσκολα βλέπω πλέον τηλεόραση γιατί δεν προλαβαίνω κιόλας. Δεν τις σνομπάρω αλλά δεν προλαβαίνω. Είναι το ωράριο μου έτσι και δεν χρειάζεται κιόλας να ενημερώνομαι. Έκρινα ανθρώπους γιατί ήταν η δουλειά μου, δεν είμαι υπερήφανη για αυτό... Το έκανα γιατί ήταν η δουλειά μου. Δε σημαίνει όμως ότι αυτό ήταν όλη μου η ζωή. Όταν τελείωνε αυτό το 2ωρο, 3ωρο, έκανα άλλα πράγματα, πήγαινα στην οικογένειά μου και το παιδί μου».

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved