Media

«Εξερράγη» η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής της: «Τηλεθατές σαν εσάς, δεν θέλουμε»

Gossip-tv Team

Ένα ρεπορτάζ που αφορούσε ρατσιστική επίθεση ήταν αρκετό, για να κάνει την Ναταλία Γερμανού να νευριάσει και να ξεκινήσει να κατηγορεί τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές. 

Αφορμή για την αρχή της συζήτησης στάθηκε μια ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης σε ένα βιβλιοπωλείο στην πόλη των Χανίων της Κρήτης, με πελάτισσα να του λέει πώς δεν θα έπρεπε να δουλεύει...

Τον Λευτέρη Κοκογιαννάκη τον γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του στη σειρά "Κομάντα και Δράκοι" και τον αγαπήσαμε ιδιαίτερα. Την είδηση για όλα όσα συνέβησαν γννωστοποίησε η αδερφή του, Σπυριδούλα, γράφοντας σε ανάρτησή της ότι ο αδερφός της, επειδή είναι ΑΜΕΑ, εργάζεται με ένα πρόγραμμα σε ένα βιβλιοπωλείο.

Όταν λοιπόν πήγε μια πελάτισσα για να εξυπηρετηθεί, του είπε χωρίς καμία ντροπή ότι δεν μπορεί να την εξυπηρετήσει και πώς κανονικά δεν θα έπρεπε να δουλεύει εκεί, ζητώντας επίμονα το αφεντικό του, ενώ η κατάληξη του περιστατικού ήταν ακόμα πιο δυσάρεστη...

Δείτε την ανάρτηση της αδερφής του:

H Ναταλία Γερμανού σχολίασε όλο το γεγονός και έγινε έξαλλη, μην μπορώντας να πιστέψει πώς μέχρι και τώρα υπάρχουν άνθρωποι που κουβαλούν τέτοιον χαρακτήρα. Η παρουσιάστρια είπε στον αέρα της εκπομπής:

"Δεν υπάρχουν διαφορετικοί άνθρωποι, υπάρχουν μοναδικοί άνθρωποι. Λευτέρη μου συνέχισε να κάνεις τη δουλειά σου στο βιβλιοπωλείο, στο θέατρο, στο σινεμά. Θα μου επιτρέψετε, ίσως λίγο τώρα υπερβαίνω κάποια όρια αλλά ποιος με σταμάτησε ποτέ από τον παρορμητισμό μου. Αν μας βλέπει η κυρία που είναι υπεύθυνη για το περιστατικό αυτό και έκανε τον Λευτέρη μας να αισθανθεί τόσο άσχημα, θέλω μόνο να της πω ένα πράγμα."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Λίγο αργότερα παρακολουθήσαμε και τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επίθεση που δέχτηκε:

«Δεν είναι ότι καλύτερο να συμβαίνει κάτι τέτοιο στον χώρο της εργασίας που τόσο αγαπάς. Εννοείται ότι ένιωσα άβολα και στεναχωρήθηκα. Ο ιδιοκτήτης με υπερασπίστηκε και με το παραπάνω. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που έπραξε πάρα πολύ ωραία και τον ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό.

Πραγματικά, η εν λόγω κυρία εξέφρασε κάτι πολύ άσχημο για το πρόσωπό μου αλλά όχι μόνο για το πρόσωπό μου, και για όλους που θα μπορούσαν να είναι στη θέση μου. Δε κρατάω κακία σε κανέναν. Ό,τι και να πει ο καθένας, ό,τι και να μας κάνει ο καθένας, δεν κρατάμε κακία σε κανέναν. Το μήνυμα που θέλω εγώ να περάσω είναι ότι είμαστε όλοι ίσοι απλά όπως μου είπε και μια φίλοι μου, είμαστε μοναδικοί. Ο κάθε άνθρωπος έχει κάτι μοναδικό πάνω του»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved