Media

Survivor All Star: Οι Μπλε κατατρόπωσαν τους Κόκκινους με σκορ 10-2 - Το ξέσπασμα της Μαριαλένας!

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (21-2) παρακολουθήσαμε τον τρίτο και τελευταίο αγώνα ασυλίας, ο οποίος και βάφτηκε με μπλε χρώμα, μιας και οι Μαχητές κατέκτησαν μια μοναδική νίκη με τελικό σκορ 10-2 έναντι των Διασήμων. 

Ο σημερινός αγώνας ίσως ήταν και ο πιο σημαντικός, μιας και όπως ειπώθηκε πριν, θα έδειχνε ποια ομάδα θα ήταν εκείνη που θα είχε την υπεροχή και θα είχε περισσότερες πιθανότητες να χάσει παίκτη.

Από την αρχή του αγώνα αυτό που παρακολουθήσαμε στο Survivor All Star, ηταν ότι οι Μαχητές μπήκαν στον αγώνα πάρα πολύ ανεβασμένοι, κάτι που φαινόταν ξεκάθαρα και στον στίβο μάχης, μιας και κατάφεραν να κερδίσουν με τελικό σκορ 10-2 και να φέρουν τους Διασήμους σε αρκετά δύσκολη θέση, μιας και θα ήταν οι επόμενοι που θα έπρεπε να ψηφιστούν στο ερχόμενο συμβούλιο του νησιού.

image-2023-02-21T232146.748.jpg

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν εκείνη που κατάφερε να κατακτήσει τον τελικό πόντο για την ομάδα της και να φέρει τη νίκη, μιας και κέρδισε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από την ομάδα των Κόκκινων. Μόλις ολοκληρώθηκε ο αγώνας, η παίκτρια των Μπλε είχε ένα ξέσπασμα μιας και ακούστηκε το όνομά της στο συμβούλιο και το γιατί δεν ψηφίζεται αφού δεν είναι τόσο καλή αγωνιστικά.

Η ίδια λογομάχισε με τον Στάθη Σχίζα και είπε: "Έχω τρέξει επτά run και έχω κερδίσει έξι φορές. Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί ακόμα ακούγεται το όνομά μου για να ψηφιστώ. Δεν είναι δυνατόν δηλαδή. Είμαι έξαλλη", με τον Στάθη να της απαντά: "Εγώ δεν το είπα προσωπικά παράδειγμα έφερα. Το καταλαβαίνω ότι είναι το πρώτο σου 10 και το πανηγυρίζεις αλλά εντάξει..."

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved