Media

MasterChef: Αυτός ο παίκτης αποχαιρέτησε τον διαγωνισμό!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (21-2) παρακολουθήσαμε δυο πολύ απαιτητικές δοκιμασίες, με τους υποψηφίους να δίνουν το εκατό τοις εκατό τους, για να καταφέρουν να παραμείνουν στον διαγωνισμό. 

Μετά το τελευταίο τεστ δημιουργικότητας, τρεις ήταν οι παίκτες που βρέθηκαν στον τάκι και κλήθηκαν αρχικά να μαγειρέψουν, για να καταφέρουν να παραμείνουν στον διαγωνισμό.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef (21-2) παρακολουθήσαμε δυο πολύ απαιτητικές δοκιμασίες, από τις οποίες και κρίθηκε ποιός ήταν εκείνος που αποχαιρέτησε τον διαγωνισμό. Αρχικά, ο Παύλος Λούλης, ο Αριστοτέλης Νικολογιάννης και ο Νικήτας Φιλιππάκης ήταν εκείνοι που έπρεπε να βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό μέσα από την πρώτη δοκιμασία. Εκεί έπρεπε να αντιγράψουν ένα πιάτο των κριτών και ο Αριστοτέλης είχε την χειρότερη προσπάθεια.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2222023-121328-pm.bmp.jpg

Λίγο αργότερα, ο παίκτης κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Μαρία Λαζαρίδου, η οποία εισέβαλλε στη κουζίνα και οι υπόλοιποι έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Η παίκτρια έβαλε τα δυνατά της και εν τέλει κατάφερε να κερδίσει τον Αριστοτέλη, ο οποίος και αποχαιρέτησε το MasterChef 7, δίνοντας τη θέση του στην Μαρία.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved