Media

MasterChef: O Κουτσόπουλος αποθέωσε τον Πάνο Ιωαννίδη: «Είσαι ο Ροναλντίνιο του ριζότο»

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (23-2) παρακολουθήσαμε μια ιδιαίτερη ομαδική δοκιμασία, με τους τρεις σεφ εξ αρχής να υποδέχονται τους παίκτες και να τους δίνουν τις λεπτομέρειες, λίγο πριν από την έναρξη της διαδικασίας. 

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ριάλιτι μαγειρικής, που οι τηλεθεατές λατρεύουν τα τελευταία επτά χρόνια, μιας και δεν χάνουν επεισόδιο και το παρακολουθούν ανελλιπώς.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef (23-2) παρακολουθήσαμε την επική επιστροφή του Πάνου Ιωαννίδη στο ριάλιτι μαγειρικής. Όπως είχαμε παρατηρήσει τον προηγούμενο καιρό, ο ίδιος απουσίαζε από το ριάλιτι και σήμερα επέστρεψε για να είναι δίπλα σε όλους τους παίκτες στην διαδικασία της ομαδικής δοκιμασίας. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θέλοντας να τον υποδεχτεί, επέλεξε να το κάνει με άκρως χιουμοριστικό τρόπο, λέγοντας: «Πάμε να ξεκινήσουμε με τα σημαντικά! Έχουμε πίσω στην παρέα μας τον Ροναλντίνιο του ριζότο… Τον Μέσι της ιταλικής κουζίνας… Πάνο Ιωαννίδη»

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2322023-95041-mm.bmp.jpg

Όπως ήταν φυσικό, όλοι οι παίκτες "έκλαψαν" από τα γέλια και τον υποδέχτηκαν και εκείνοι με τη σειρά τους ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε η ομαδική δοκιμασία.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved