Media

MasterChef: Η Στέλλα κατακρεούργησε τον Παύλο- «Ο Παύλος είναι σεξιστής και μισογύνης»

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (23-2) η  Στέλλα Κατσέ δεν δίστασε να μιλήσει έξω από τα δόνια για τον συμπαίκτη της, Παύλο Λούλη, λέγοντας πώς έχει πρόβλημα με τις γυναίκες. 

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ριάλιτι, που οι τηλεθεατές παρακολουθούν διαρκώς και χωρίς να χάνουν επεισόδιο, ενώ παράλληλα παίρνουν μαθήματα και για τις επόμενες συνταγές τους.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef με αφορμή την ομαδική δοκιμασία, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο ομάδες, στην Μπλε και στην Κόκκινη, όπως και συμβαίνει άλλωστε κάθε φορά, και όπως είναι λογικό, δημιουργήθηκαν διάφορες εντάσεις μεταξύ των παικτών. Η Στέλλα Κατσέ μίλησε εναντίον του Παύλου Λούλη, λέγοντάς τον μισογύνη και κατηγορώντας τον ότι έχει αλλάξει συμπεριφορά σε σχέση με την αρχή του παιχνιδιού.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2322023-101129-mm.bmp.jpg

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Από τότε που ήρθε ο Ηλίας, ο Παύλος απομακρύνθηκε και άρχισε να βγάζει έναν διαφορετικό χαρακτήρα. Εγώ προσωπικά άρχισα να μην γουστάρω καθόλου την παρέα μαζί του όταν τον ψήφισαν η Πωλίνα και ο Γιάννης και ήμουν μπροστά όταν έβγαλε επίθεση.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2322023-101146-mm.bmp.jpg

Θεωρώ, επίσης, ότι ο Παύλος είναι σεξιστής και μισογύνης» συμπλήρωσε, αιχμηρά, η διαγωνιζέμενη του ριάλιτι μαγειρικής του STAR. «Φοβόμουν και για τον Αλέξανδρο κάποιες μέρες, κάποιο διάστημα για να το πω σωστά, πως είναι η σκέψη του και αν συμφωνεί με αυτά που λένε οι υπόλοιποι. Παρόλα αυτά, όχι. Απομακρύνθηκε και ο Αλέξανδρος και έφυγε από το δωμάτιο χθες επιτέλους. Είμαστε σαν μια μεγάλη παρέα, τώρα, εμείς και αυτοί θα το πω σωστά».

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2322023-101136-mm.bmp.jpg

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν απο μια εβδομάδα η Στέλλα είχε εκφραστεί παρομοίως για τον Ηλία Κιαζόλι, λέγοντας: «Δεν θα ήθελα σίγουρα να πάω στην ομάδα του Ηλία γιατί θεωρώ ότι ανήκει στην πλειοψηφία των μαγείρων που πιστεύουν ότι οι γυναίκες δεν έχουν καμία θέση μέσα στην κουζίνα».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved