Media

Survivor All Star: Βόμβα από Αφροδίτη και Χριστίνα- «Μάριος και Ελευθερία είναι και πάλι ζευγάρι»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (23-2) μετά και τη νίκη των Διασήμων στο αγώνισμα επάθλου, είδαμε ότι οι εκπλήξεις δεν έχουν τέλος και οι εντάσεις το ίδιο, για ακόμα μια φορά. 

Μετά τις απανωτές εντάσεις κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος και μετά, είδαμε ότι Διάσημοι και Μαχητές έκαναν πολλές συζητήσεις για όλα όσα συνέβησαν.

Λίγο πριν το συμβούλιο του νησιού και στην ανακοίνωση της αποχώρησης της εβδομάδας, παρακολουθήσαμε την Χριστίνα Κεφαλά και την Αφροδίτη Σκαφίδα να κάνουν ορισμένες αποκαλύψεις σχετικά με τη σχέση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και της Ελευθερίας Ελευθερίου. Πολύ πιο συγκεκριμένα και οι δυο τους είπαν πώς είναι και πάλι ζευγάρι και πώς η Ελευθερία έχει ξεκινήσει και του μιλά πλέον κανονικά, ενώ είχε αυτό το ξέσπασμα εναντίον του.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2422023-122719-pm.bmp.jpg

Η Αφροδίτη Σκαφίδα και η Χριστίνα Κεφαλά είπαν χαρακτηριστικά: "Η Ελευθερία και ο Μάριος είναι και πάλι ζευγάρι δεν εξηγείται αλλιώς. Όταν είναι οι κάμερες εδώ, απλά κρατούν τις ισορροπίες και εκτός κάθονται μαζί και μιλάνε κανονικά απομονώνονται. Αν ήμουν στη θέση της Ελευθερίας δεν υπήρχε περίπτωση να του ξαναμιλήσω αν μου είχε κάνει κάτι τέτοιο..."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved