Media

Καλύτερα Δε Γίνεται: Σε κλίμα οδύνης η ομάδα της εκπομπής- Ναταλία Γερμανού: «Ορφανέψαμε από τίτλο»

Gossip-tv Team

Καλύτερα Δε Γίνεται: Η Ναταλία Γερμανού εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής της και δακρυσμένη έκανε λόγο για το θλιβερό γεγονός που συνέβη τα ξημερώματα της 1ης Μαρτίου 2023 στα Τέμπη, με δεκάδες άτομα να χάνουν με τραγικό τρόπο τη ζωή τους.

Όλη η Ελλάδα δηλώνει συγκλονισμένη από το τραγικό γεγονός και κάθε μέρα που περνάει γίνεται όλο και πιο δύσκολη με τους συγγενείς των θυμάτων να αποχαιρετούν τους νεκρούς τους και να μην μπορούν να πιστέψουν στην τραγωδία που τους βρήκε.

Το Σάββατο το μεσημέρι στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται"είδαμε τόσο την Ναταλία Γερμανού και την ομάδα της, να μιλούν σε κλίμα οδύνης, για την τραγωδία που δημιούργησε το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους κυρίως παιδιά νεαρής ηλικίας, που άφησαν πίσω τους ένα τεράστιο γιατί, ενώ η οικογένειές τους καλύφθηκαν με ένα πένθιμο πέπλο, που ποτέ δεν θα φύγει από πάνω τους.

image-2023-03-04T145951.683.jpg

«Μπορεί να μην κλαίμε στον αέρα γιατί προσπαθούμε να είμαστε επαγγελματίες και να φανούμε ψύχραιμοι αλλά νιώθουμε ακριβώς όπως νιώθετε κι εσείς. Θα προσπαθήσουμε μέχρι της 16.30 να φέρουμε εις πέρας την εκπομπή… Σε κάθε περίπτωση, δεν έχουμε την παραμικρή διάθεση να γίνουμε τηλεμοιρολογίστρες, τηλεδικαστές, να κανιβαλίσουμε τη μνήμη ανθρώπων που σεβόμαστε πιο πολύ από τους εαυτούς μας. Σεβασμός στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν και τις οικογένειές τους που αυτή τη στιγμή ζουν έναν εφιάλτη» είπε η Ναταλία Γερμανού στην έναρξη της εκπομπής της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved