Media

Δαδακαρίδης: Συγκλονισμένος από την τραγωδία στα Τέμπη- «Δεν μπορείς να πάρεις ανάσα με τις εικόνες»

Gossip-tv Team

O Πυγμαλίων Δαδακαρίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" και μίλησε στην Ναταλία Γερμανού για την τραγωδία στα Τέμπη, που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους και ως επί το πλείστον νέα παιδιά και φοιτητές.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η είδηση που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των πολιτών είναι η πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη, μετά από την σύγκρουση των δυο τρένων και την μετέπειτα πυρκαγιά.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και μίλησε αναλυτικά για όλους και για όλα. Ο ίδιος αναφέρθηκε εκτενώς και στο θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από το τραγικό δυστύχημα τα Τέμπη και την σύγκρουση των δυο τρένων, που στοίχισε τη ζωή σε 57, μέχρι στιγμής, ανθρώπων. Ανάμεσά τους πολλά νέα παιδιά και φοιτητές.

image-2023-03-04T155538.250.jpg

«Σκέφτομαι πραγματικά πόσο οδυνηρό είναι. Δεν μπορείς να πάρεις ανάσα σε αυτό που συμβαίνει, δεν είναι διαχειρίσιμο ούτε στη σκέψη. Κάνουμε όλοι έναν απολογισμό στο τι συμβαίνει. Κάθε φορά σκέφτομαι ότι έχω ανάγκη να ζω με ανθρώπους που θαυμάζω, που είναι κίνητρο να εξελίσσω τον εαυτό μου.

Την έχω πραγματικά την ανάγκη και αναρωτιέμαι πόσες φορές έχω έρθει αντιμέτωπος με τέτοιες ειδήσεις που κάτι δεν λειτούργησε σωστά. Ντρέπομαι και για δικά μου κομμάτια που δεν είχα τον χρόνο να λειτουργήσω λίγο πιο ανθρώπινα. Βλέπεις τελικά ότι τα πράγματα έρχονται με έναν τέτοιο τρόπο που σε φτάνουν σε ένα αδιέξοδο που δεν ξέρεις από πού να πιαστείς», είπε χαρακτηριστικά στη Ναταλία Γερμανού και συνέχισε:

image-2023-03-04T160445.008.jpg

«Το ξέρω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη η πολιτική σκηνή. Θα ήθελα να έχει κάποιος και την ευθύνη μας παραπάνω. Το πρώτο πράγμα είναι ο πόνος, δεν θα μπορούσα να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς τους ανθρώπους που αγαπάω, με διαλύει. Αυτό το ότι κάποιος δεν πρόσεχε παραπάνω, είναι μη διαχειρίσιμο. Να ευχηθώ τα ειλικρινή μου συλληπητήρια, εύχομαι να μην ξανασυμβεί σε κανέναν. Από την απόσταση που έχω, μόνο να συμπονέσω μπορώ. Να μας δώσει το κίνητρο την επόμενη μέρα να είμαστε καλύτεροι».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved