Media

Τέμπη: Συγκινεί η εξομολόγηση της Μπέσυ Μάλφα: «Βλέπω κάθε βράδυ εφιάλτες. Δεν το αντέχω»

Gossip-tv Team

H Μπέσυ Μάλφα παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη, που μας έχει συγκλονίσει όλους τις τελευταίες ημέρες. 

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, την επικαιρότητα έχει μονοπωλήσει στο εκατό τοις εκατό η πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη, που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, ενώ αμέτρητες πλέον οικογένειες έχουν βυθιστεί στη θλίψη.

Τα ξημερώματα της 1ης Μαρτίου 2023, όλη η Ελλάδα ήρθε αντιμέτωπη με μια είδηση καθόλου διαχειρίσιμη ήδη από τις πρώτες εικόνες, με το τραγικό δυστύχημα που συνέβη μετά την σύγκρουση των δυο τρένων στα Τέμπη. Η σύγκρουσή τους είχε ως αποτέλεσμα το να ξεσπάσει πολύ μεγάλη πυρκαγιά και έτσι να βρουν τραγικό θάνατο δεκάδες άνθρωποι, που δεν μπόρεσαν εκ των πραγμάτων να γλιτώσουν. Η Μπέσυ Μάλφα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Δυο στη Μια" και μίλησε για το τραγικό δυστύχημα, μοιραζόμενη τα συναισθήματά της.

image-2023-03-04T170339.389.jpg

«Δε μπορώ να την αντιμετωπίσω αυτή την ιστορία. Βλέπω εφιάλτες, όπως είναι φυσιολογικό. Φαντάζομαι όλοι οι Έλληνες βλέπουν εφιάλτες. Σκέφτομαι συνέχεια αυτούς τους ανθρώπους. Δεν έχω λόγια. Είναι κάτι που με ξεπερνάει. Νομίζω ότι το 2023 ήρθε πια η ώρα να φροντίσουμε να είμαστε λίγο πιο συνεπείς στα πράγματα και να κάνουμε τη δουλειά μας λίγο καλύτερα»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved