Media

Τέμπη: Συγκινημένος ο Σούρας αγκάλιασε τον 20χρονο Ανδρέα- «Συγχαρητήρια αγόρι μου, ήρωά μου»

Gossip-tv Team

Τέμπη: Στην εκπομπή Δυο στη 1 βρέθηκε καλεσμένος ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, ο οποίος και μίλησε για την τραγωδία στα Τέμπη και για τα αδικοχαμένα θύματα, που έζησαν τον θάνατο με τόσο βάναυσο τρόπο. 

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, το θέμα που μονοπωλεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και τα δεκάδες άτομα που έχασαν τη ζωή τους με τοσο άδικο τρόπο.

Το Σάββατο (4-3) στην εκπομπή "Δυο Στη 1" φιλοξενήθηκε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, ο οποίος και μίλησε για όλο αυτό το γεγονός και για το πόσο πολύ δύσκολο είναι για τις οικογένειες των θυμάτων να διαχειριστούν αυτόν τον τεράστιο πόνο. Μέσα στο τρένο του θανάτου, όπως αποκαλείται από πολλούς πλέον, είδαμε ότι τα περισσότερα θύματα ήταν παιδιά, που είχαν όλη τη ζωή μπροστά τους και πολλά πράγματα να δουν ακόμα. Αυτό είναι και το πιο τραγικό: Οι οικογένειες που ξεκληρήστηκαν.

image-2023-03-04T185959.076.jpg

Την ώρα που μιλούσε στην εκπομπή ο Δημήτρης Σούρας, είδαμε ότι στο στούντιο μπήκε ο 20χρονος Ανδρέας Αλικανιώτης, ο οποίος αψήφισε τον κίνδυνο και εκείνη τη νύχτα προσπάθησε να βγάλει έξω από το τρένο όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα, για να τα σώσει. Εκείνος μαζί με τους φίλους του βγήκε τελευταίος από το βαγόνι, ενώ ήταν εκείνος που έσπασε το παράθυρο και από εκεί μπόρεσε να φυγαδεύσει και τους υπόλοιπους.

Την ώρα που τον είδε, ο Δημήτρης Σούρας σηκώθηκε όρθιος, τον αγκάλιασε γεμάτος υπερηφάνεια και του είπε: «Μπράβο ρε ήρωα μου, μπράβο αγόρι μου. Θερμά συγχαρητήρια».

Δείτε το βίντεο παραπάνω

Δείτε όλα όσα είπε εδώ:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved