Media

Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάματα ο Μπόγδανος στο άκουσμα του ονόματος της Εξαρχοπούλου!

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (8-3) λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στον Ηλία Μπόγδανο πώς αν κερδίσουν το έπαθλο, θα διαβάσει μήνυμα από την κοπέλα του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Το έπαθλο επικοινωνίας, όπως έχουν τονίσει πολλές φορές οι παίκτες, είναι ίσως ο πιο σημαντικός, μιας και είναι η μόνη επικοινωνία που μπορούν να έχουν με τον έξω κόσμο και τους δικούς τους ανθρώπους.

Στο σημερινό επεισόδιο (8-3) λίγο πριν το αγώνα επικοινωνίας, ο Γιώργος Λιανός άνοιξε μια συζήτηση με τους παίκτες του ριάλιτι, λέγοντάς τους το έπαθλο και το ότι θα λάβουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Όταν μίλησε στον Ηλία Μπόγδανο, του είπε πώς θα διαβάσει μήνυμα από την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, με την οποία και ο παίκτης των Μαχητών είναι πολύ ερωτευμένος και όπως έχει πει δεν φεύγει στιγμή από το μυαλό του κάθε μέρα.

image-2023-03-08T232947.156.jpg

Ο Ηλίας Μπόγδανος ξέσπασε σε κλάματα με το άκουσμα του ονόματός της και είπε πώς η κοπέλα του και η οικογένειά του είναι όλη του η ζωή και με τίποτα δεν μπορεί μακριά τους. Ο ίδιος υποσχέθηκε πώς θα κάνει ότι είναι δυνατόν, για να καταφέρει να κατακτήσει το έπαθλο και να μιλήσει μαζί της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved