Media

Survivor All Star: Μπάχαλο στους Μαχητές παρά τη νίκη τους- «Δεν χάνεις ευκαιρία για ριάλιτι»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (8-3) μετά τη νίκη των Μαχητών στον αγώνα επικοινωνίας, ένας αδιανότητος καβγάς εκτυλίχθηκε ανάμεσα στον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, τον Ηλία Μπόγδανο και τον Ηλία Γκότση

Χαμός εκτυλίχθηκε στην καλύβα των Μπλε, λίγο μετά την λήξη του αγώνα επικοινωνίας, μεταξύ των παικτών.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω πως μέχρι σήμερα δεν έχω φέρει καμία ένταση πέρα από κάτι αγωνιστικό. Και όχι επειδή χάνω, αλλά επειδή έχω δει ένα δυο πράγματα. Είναι η άποψη μου και την λέω αγωνιστικά. Εξωαγωνιστικά όμως δεν με ενδιαφέρει κανένας τι κάνει... Παίζετε ύπουλα! Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα γιατί παίζετε ύπουλα» ξεκίνησε να φωνάζει ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

image-2023-03-09T005210.507.jpg

«Δεν σταματάει, δουλεύει με κέρμα! Δεν σταματάει» είπε ο Ηλίας Γκότσης, με τον Ηλία Μπόγδανο να συμπληρώνει: «Αυτός ο άνθρωπος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να εναρμονιστεί με την ομάδα, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αφήσει τίποτα πίσω του και θα βρίσκει κάθε φορά την παραμικρή αφορμή για να κάνει ριάλιτι»

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Γκότσης ζήτησε από την Εύη Σαλταφερίδου να τον ηρεμήσει, με τον Παναγιώτη να συνεχίζει να ξεσπά λέγοντας: "Νομίζεις ότι είμαι σκυλάκι;"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved