Media

Τραϊάνα Ανανία: «Ήταν μία παράνοια, ευθύνεται για πάρα πολλά ψυχολογικά που απέκτησα»

Gossip-tv Team

Η Τραϊάνα Ανανία μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά της χρόνια, την ψυχοθεραπεία που κάνει από τα 19 της αλλά και τις προσωπικές σχέσεις της.

Η ηθοποιός ανέφερε: «Δεν είμαστε στο Hollywood, που κάνεις μία ταινία και έχεις να φας για 15 χρόνια. Είμαστε στην Ελλάδα, τα πράγματα είναι πάρα πολύ ρευστά στον καλλιτεχνικό χώρο και πρέπει να είσαι συνεχώς σε εγρήγορση».

Και τόνισε η Τραϊάνα Ανανία: «Πήγαινα σε ένα σχολείο που χρησιμοποιούσε τη θρησκεία ως μέσο επιτήρησης των παιδιών. Ήταν μία παράνοια και ευθύνεται για πάρα πολλά ψυχολογικά θέματα που απέκτησα και κλήθηκα στη συνέχεια να τα δουλέψω μέσα μου. Κυρίως στο θέμα της ενοχής».

anania.jpg

Και υπογράμμισε η ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά, ο Παράδεισος των Κυριών: «Ισχύει ότι η μεγαλύτερη σχέση που είχα ποτέ ήταν 6 μήνες. Λόγω της ΔΕΠΥ που έχω βαριέμαι την ίδια την ιδέα του έρωτα, είναι εγκεφαλικό το θέμα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω μία πιο κουλ σχέση».

Και κατέληξε λέγοντας: «Κάνω ψυχοθεραπεία από τα 19 μου. Θεωρώ ότι έχει επηρεαστεί η σταδιοδρομία μου από την ειλικρίνεια του χαρακτήρα μου».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Happy Day

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved