Media

Γιώργος Κιμούλης: «Σπουδαίο κίνημα το #MeToo – Άτομα προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν»

Gossip-tv Team

Εκδικάζονται σήμερα οι αγωγές του Γιώργου Κιμούλη κατά της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού, του Νίκου Ψαρρά, αλλά και του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ).

Ο ηθοποιός ζητά αποζημίωση ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ για ηθική βλάβη και διαφυγόντα κέρδη.

Υπενθυμίζεται ότι η Ζέτα Δούκα ήταν αυτή που έκανε την αρχή και κατήγγειλε ανοιχτά τον Γιώργο Κιμούλη για κακοποιητική συμπεριφορά και άνοιξε ο «ασκός του αιόλου», με άλλους ηθοποιούς να αποκαλύπτουν τις δικές τους εμπειρίες με τον ηθοποιό.

Ανάμεσά τους, η Δώρα Χρυσικού και ο Νίκος Ψαρράς, οι οποίοι κινήθηκαν και νομικά εναντίον του, κάνοντας του αγωγή.

Έξω από τα δικαστήρια βρέθηκε ο Γιώργος Κιμούλης μαζί με τον δικηγόρο του, Βασίλη Καπερνάρο. Ο ηθοποιός δήλωσε πως σέβεται το κίνημα του #MeToo, ωστόσο υποστηρίζει πως οι καταγγελίες που τον βαραίνουν είναι ψευδείς και όσοι ευθύνονται γι΄αυτές θα πρέπει αν τιμωρηθούν.

kimoulis-1.jpg

«Θεωρώ ότι το κίνημα #MeToo είναι ένα σπουδαίο κίνημα. Μετρά 17 χρόνια περίπου από τότε που η Αμερικανίδα Μπερκ έβαλε τα θεμέλια. Έχει καθοδηγήσει πολλούς κακοποιητές και βιαστές στα δικαστήρια και τις φυλακές. Παράλληλα όμως έχουν εμφανιστεί κάποια πρόσωπα που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτό το κίνημα», δήλωσε.

«Είναι στη φύση του ανθρώπου να ψεύδεται και να κάνει καταγγελίες ψευδείς. Τα πρόσωπα αυτά πέρα από το γεγονός ότι συκοφαντούν και προκαλούν ηθική βλάβη σε αυτούς που ψευδώς καταγγέλλουν, πρέπει να τιμωρούνται για να προστατευτεί αυτό το σημαντικό κίνημα», κατέληξε ο Γιώργος Κιμούλης.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved