Media

«Φτάσαμε»: Έτσι έκανε πρεμιέρα ο Ζερόμ Καλούτα στην ΕΡΤ!

Gossip-tv Team

Πρεμιέρα έκανε η νέα ταξιδιωτική εκπομπή της ΕΡΤ1, «Φτάσαμε», με τον Ζερόμ Καλούτα. Ο γνωστός τραγουδιστής υποδέχτηκε τους τηλεθεατές από την μαγευτική Ύδρα.

Με οδηγό το χιούμορ και τη διάθεση να γνωρίσει άγνωστες αλλά μαγευτικές γωνιές της Ελλάδας, να γίνει ένα με τους ντόπιους και να μυηθεί στον τρόπο ζωής, στις παραδόσεις και στις συνήθειές τους, ο Ζερόμ Καλούτα λέει «ναι» σε κάθε νέα πρόκληση.

Σ’ ένα ταξίδι, που συνδυάζει ιστορία και παράδοση με δράση και εξερεύνηση, κρύβει εκπλήξεις, συγκινήσεις, αναμνήσεις, ξεχωριστούς ανθρώπους και μελωδίες.

Στην Ερμιόνη, ο Ζερόμ συνάντησε τον τελευταίο καραβομαραγκό, Γιάννη Κοτταρά, ενώ με βάρκα από την Κοιλάδα φτάνει στο σπήλαιο Φράγχθι και με τη βοήθεια του γιατρού και πρώην δήμαρχου Κρανιδίου, Δημήτρη Καμιζή, ανακαλύπτει τη σημασία του στην ιστορία της εξέλιξης του ανθρώπου.

ZEROM-KALOYTA-antigrafo.jpg

Στο χωριό Δίδυμα, επισκέφτηκε τις Δολίνες, δύο γιγάντιους κρατήρες, που μοιάζουν «εξωγήινοι», στο Πόρτο Χέλι δοκίμασε για πρώτη φορά τις ικανότητές του στο θαλάσσιο καγιάκ και στο ημιορεινό Ηλιόκαστρο, έμαθε από την όμορφη οικογένεια της Μαριβόν τα μυστικά της κουζίνας και της αγάπης.

Η εκπομπή θα προβάλεται κάθε Κυριακή στις 17:00

Δείτε το βίντεο από την πρεμιέρα παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved