Media

«Θαύμασα τις αντοχές της Νίκης Λυμπεράκη» - Αποθέωσε την παρουσιάστρια για τον Καρβέλα

Gossip-tv Team

Νίκη Λυμπεράκη - Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και την Ειρήνη Αρβανίτη μίλησε ο Γιώργος Ευγενίδης το μεσημέρι της Κυριακής 7/4.

Ο δημοσιογράφος εξέφρασε τόσο τον θαυμασμό για τις αντοχές της Νίκης Λυμπεράκη στη συνέντευξη με τον Νίκο Καρβέλα όσο και τον θυμό για την πρόσφατη δολοφονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους.

Γιώργος Ευγενίδης: «Νομίζω πως το δελτίο μού ταιριάζει και μου αρέσει»

Ο Γιώργος Ευγενίδης είπε: «προσπάθησα να παρακολουθήσω τη συνέντευξη με τον Νίκο Καρβέλα, μετά όμως δυσκολεύτηκα λίγο. Είναι σαν αυτά τα βιβλία που τα αφήνεις στη 40η σελίδα. Όσο την παρακολούθησα και όσο είδα αυτή τη συνέντευξη, θαύμασα τις αντοχές και τις δημοσιογραφικές ικανότητες της Νίκης Λυμπεράκη».

karvelas.jpg

«Εγώ δε θα είχα κανένα φετίχ να κάνω συζήτηση με τον κ. Καρβέλα όσο και αν αντιλαμβάνομαι ότι εμπορικά μπορεί να έχει ένα νόημα. Δεν έχω καμία ιδιαίτερη περιέργεια να μάθω τις τοποθετήσεις του κ. Καρβέλα».

Για το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους είπε:

«Είναι ένα ρεπορτάζ το οποίο με θυμώνει για πολλούς λόγους. Η χαλαρότητα σε μια δημόσια υπηρεσία η οποία πρέπει να προστατεύει τους πολίτες, η αίσθηση ότι όλα αυτά μπορεί να μην είναι και τόσο σημαντικά γιατί είναι πέραν του ωραρίου μας. Όλα αυτά εμένα μου τη σκάνε πάρα πολύ άσχημα, να το πω λαϊκά» πρόσθεσε, παράλληλα, ο Γιώργος Ευγενίδης στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved