Media

Survivor 2024: Ο Τζέιμς μαθαίνει τα δυσάρεστα νέα & καταρρέει συναισθηματικά: «Είμαι ακόμα σε σοκ»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Survivor 2024: Στο νέο τρέιλερ για το αυριανό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, βλέπουμε τον Τζέιμς Καφετζή σε πολύ μεγάλη σύγχυση και αγωνία να προσπαθεί να διαχειριστεί κάτι που έχει μόλις μάθει από την παραγωγή

Όπως παρακολουθούμε στο τρέιλερ, ο παίκτης της Μπλε ομάδας νιώθει σαν να έχει καταρρεύσει όλη η ζωή του και απομονώνεται από όλους τους υπόλοιπους παίκτες προκειμένου να καταφέρει να διαχειριστεί τις πληροφορίες που μόλις έχει μάθει.

Survivor: Η σημαντική ανακοίνωση του Λιανού άφησε με το στόμα ανοιχτό τις γυναίκες των 2 ομάδων!

Μάλιστα, τον βλέπουμε να μιλάει on camera και να παραδέχεται ότι είναι σε μεγάλο σοκ και ότι έχει καταρρεύσει συναισθηματικά. «Δεν ξέρω, είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος, είμαι πολύ συναισθηματικά φορτισμένος, είμαι ακόμα σε σοκ, δεν ξέρω τι να κάνω και τι να πω» ακούγεται να λέει ο Τζέιμς Καφετζής.

Λίγο αργότερα ακούμε και βλέπουμε τον Γιώργο Λιανό να μιλάει στο Συμβούλιο γι' αυτό και να αποκαλύπτει ότι όλα όσα έμαθε ήταν το μεγάλο του άγχος από την πρώτη στιγμή που είχε μπει στο παιχνίδι.

Ακούμε επίσης τον Αλέξη Παππά, να του λέει πως ό,τι ζητήσει, ακόμα και ψυχολογική υποστήριξη, εκείνος είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει, έχοντας διαπιστώσει πως όντως ο Τζέιμς είναι ακόμα σοκαρισμένος.

Το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι ότι ο Τζέιμς μαθαίνει για τη σοβαρή περιπέτεια του πατέρα του ο οποίος ναυάγησε στη μέση του ωκεανού, καταφέρνοντας όμως με τη βοήθεια της τύχης να σωθεί στο παραπέντε!

Δείτε το τρέιλερ παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved