Eurovision 2016: Τι θέση δίνουν στην Ελλάδα οι εταιρείες στοιχημάτων;
Eurovision

Eurovision 2016: Τι θέση δίνουν στην Ελλάδα οι εταιρείες στοιχημάτων;

Με την ανακοίνωση κιόλας από την ΕΡΤ του τραγουδιού «Utopian Land» πριν από περίπου ένα μήνα, το facebook άστραψε και το twitter βρόντηξε από επικριτικά, αιχμηρά, αλλά και σκωπτικά σχόλια χρηστών που μάλλον δεν είδαν με καλό μάτι την επιλογή του δήμοσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Το ελληνικό τραγούδι φαίνεται πως δεν βρήκε ευήκοα ώτα ούτε στις συνολικά 43 χώρες που θα συμμετάσχουν στη φετινή 61η διοργάνωση στη Στοκχόλμη και άρα θα έχουν δικαίωμα ψήφου. Τουλάχιστον αυτό καταδεικνύουν τα πρώτα στοιχεία από τους στοιχηματικούς πίνακες που φέρνουν τη χώρα μας στην 31η θέση της γενικής κατάταξης.

Παρά τους κακούς -προς το παρόν- οιωνούς, η εξαμελής παρέα των ARGO φαίνεται πως διατηρεί την αισιοδοξία της και πιστεύει ότι η εκστρατεία της θα έχει το ίδιο αίσιο τέλος με εκείνη του Ιάσονα, από την οποία άλλωστε άντλησαν και την έμπνευση για την ονομασία τους.

«Επιλέξαμε το συγκεκριμένο όνομα, γιατί κάπως έτσι είδαμε αυτό που μας συνέβη. Σαν μια Αργοναυτική Εκστρατεία που ξεκινά με τελικό προορισμό τη Στοκχόλμη, με σκοπό να κατακτήσουμε το "χρυσόμαλλο δέρας", που στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι άλλο από την πρώτη θέση στην 61η Eurovision».
Πηγή: Big Fish

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved