Ελένη Φουρέιρα: Η Eurovision και η απάντηση για τα… χρήματα που πήρε από την Κύπρο
Eurovision

Ελένη Φουρέιρα: Η Eurovision και η απάντηση για τα… χρήματα που πήρε από την Κύπρο

Η απόφαση της Ελένης Φουρέιρα να συμμετάσχει στη Eurovision και να εκπροσωπήσει την Κύπρο εξέπληξε πολύ κόσμο.

«Ήταν κάτι που πάντα ήθελα να ζήσω. Η Εurovision είναι μια μεγάλη και σπουδαία εμπειρία. Σε βλέπουν 250 εκατομμύρια άνθρωποι από τα σπίτια τους, από χώρες της Ευρώπης αλλά και εκτός Ευρώπης. Δεν δίστασα να πω το «ναι» και δεν έχω μετανιώσει για την απόφαση μου μέχρι τώρα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

-Ακούστηκε ότι για να εξασφαλίσουν τη θετική σου απάντηση, οι Κύπριοι σου πρόσφεραν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Αληθεύει;

«Είναι αστείο να αναφέρονται τέτοια πράγματα - όχι, δεν αληθεύει. Μόνο που το ακούω αυτό, γελώ. Είναι μεγάλη μου χαρά που εκπροσωπώ την Κύπρο και ευχαριστώ τους Κυπρίους μέσα από την καρδιά μου για την τιμή που μου έκαναν και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν.»

-Σε ανησυχεί η πιθανότητα μια αποτυχημένη εμφάνιση στη Eurovision να επηρεάσει αρνητικά την καριέρα σου;

«Οχι, καθόλου! Κανένας καλλιτέχνης στον κόσμο δεν έχει κάνει μόνο επιτυχίες. Όλοι οι καλλιτέχνες των οποίων η καριέρα αριθμεί πολλά χρόνια μετράνε και μεγάλες επιτυχίες αλλά και αποτυχίες. Ο κόσμος καταλαβαίνει, δεν σταματάει να αγαπάει έναν άνθρωπο επειδή δεν κατάφερε να φτάσει την κορυφή σε κάτι, οπότε δεν αγχώνομαι. Μια αποτυχία είναι μια εμπειρία που σε κάνει καλύτερο στο επόμενο βήμα σου.»

-Επομένως, είσαι έτοιμη για οποιαδήποτε θέση;

«Ακριβώς, είμαι έτοιμη για όλα, για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Ένας διαγωνισμός είναι πάντα ένας διαγωνισμός δεν μπορείς να προβλέψεις ποιο είναι το συστατικό της επιτυχίας κάθε φορά. Αν το ήξερα θα ήμουν νικήτρια. Δεν με ενδιαφέρει και δεν με αγχώνει καθόλου η θέση.»

-Πιστεύεις ότι η εντυπωσιακή εμφάνιση σου θα συμβάλει στην επιτυχία;

«Πιστεύω στη δύναμη μου ως Ελένη! Σε ευχαριστώ πάντως για το κομπλιμέντο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved