Eurovision 2021: Τσαγκρινού: «Έχω λάβει μήνυμα από τον El Diablo»
Eurovision

Eurovision 2021: Τσαγκρινού: «Έχω λάβει μήνυμα από τον El Diablo»

Eurovision 2021: Η Έλενα Τσαγκρινού θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision με το El Diablo.

Η τραγουδίστρια, σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για όλα.

Σε ξενερώνει κάπως που ενώ έχεις μια τόσο μεγάλη ευκαιρία, οι συνθήκες λόγω COVID θα είναι διαφορετικές και δεν θα μπορείς να το χαρείς όσο άλλες χρονιές;

Είναι κρίμα που θα είμαστε περιορισμένοι σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, αλλά έχουμε αποφασίσει ακόμη και σε αυτό να περάσουμε τέλεια. Δεν θα μπορούμε να βγούμε εκτός ξενοδοχείου και εκτός του χώρου όπου θα γίνει ο διαγωνισμός. Δεν θα γίνουν φυσικά τα γνωστά parties και τα live που γίνονται στον θεσμό τις ημέρες πριν από τον διαγωνισμό. Δεν θα υπάρχει ο πανικός που έχουμε συνηθίσει, ούτε θα μπορώ να έχω τους ανθρώπους μου μαζί μου.Έχω πει στους φίλους μου το βράδυ της Eurovision να με παίρνουν συνεχώς με βιντεοκλήση, να τους βλέπω, να παίρνω ενέργεια, για να βγω ακόμη καλύτερη. Βέβαια, έχουμε και τους eurofans που είναι παντού και σου στέλνουν ενέργεια από τώρα μέσα από τα social media.'Εχω αμέτρητα μηνύματα. Μου φαίνεται τεράστιο ότι η Ευρώπη και οι άνθρωποι που παρακολουθούν τον θεσμό ασχολούνται με εμένα.'

Πες μου μερικά μηνύματα που θυμάσαι.

Έχω λάβει μήνυμα από τον El Diablo. Το εννοώ. Το τραγούδι μου το έχουν γράψει τέσσερις τρομεροί παραγωγοί. Μία από αυτούς, η Oxa, είχε σχέση με ένα αγόρι. Αυτό το αγόρι, λοιπόν, μου έστειλε μήνυμα στο Instagram και μου είπε: «Εγώ ήμουν ο El Diablo. Χαίρομαι που θα πεις αυτό το τραγούδι, να ξέρεις ότι έχει γραφτεί για εμένα». Είχα τρελαθεί, είχα ανατριχιάσει.

Στα αρνητικά τώρα, είχες δύο ειδών αντιδράσεις: τις διαμαρτυρίες από την Εκκλησία της Κύπρου, που ζήτησε να αποσυρθεί το κομμάτι γιατί θεωρούν πως περνάει αντιχριστιανικά μηνύματα και τους haters, που έλεγαν ότι το κομμάτι είναι αντιγραφή και ότι το video clip είναι ίδιο με ένα clip της Zara Larsson.

Ας τα ξεκαθαρίσουμε. Πρώτον, δεν τίθεται προφανώς θέμα θρησκευτικό ή πολιτικό. Μιλάμε για τη Eurovision και πάμε εκεί με ένα τραγούδι για να διασκεδάσουμε. Έμεινα παγωτό με τις αντιδράσεις αυτές. Δεν το είχα σκεφτεί καν ότι θα μπορούσε να ενοχλήσει κάποιους. Με πείραξε, να σου πω την αλήθεια, που ασχολήθηκαν με αυτό. Είμαι ένα παιδί που θέλω να κάνω ένα βήμα στη δουλειά μου και η ευκαιρία που μου δίνεται με τον διαγωνισμό αυτόν είναι τεράστια. Οπότε καταλαβαίνεις ότι όταν έχεις τέτοιου είδους αντιδράσεις για έναν στίχο του τραγουδιού και δέχεσαι τέτοια επίθεση ενώ έχεις άλλες προθέσεις, στενοχωριέσαι.Ένα τραγούδι είναι. Τώρα, για το δεύτερο κομμάτι των αντιδράσεων που λες, δεν τίθεται θέμα αντιγραφής. Όλοι έχουμε επιρροές και καλλιτέχνες που θαυμάζουμε. Σχετικά με το clip, και η Zara Larsson έχει πάρει το concept από άλλη τραγουδίστρια, οπότε είμαστε τρεις πλέον. Η Zara έκανε αμέσως ένα tweet με το clip μου, γράφοντας ότι δεν την πειράζει που πάει στον διαγωνισμό ένα clip που μοιάζει με το δικό της. Το ξεκαθάρισε μόνη της, δεν χρειάστηκε να πω κάτι εγώ.

Είναι πολύ τεράστιο, όπως μου λες, όλο αυτό για εσένα. Πώς προστατεύεσαι από τους κακόβουλους και πώς από το άγχος;

Έχω μια τεράστια προβολή που δεν είχα συνηθίσει. Μου φαίνεται τεράστιο που ξαφνικά οι άνθρωποι από όλο τον πλανήτη που βλέπουν Eurosivion με γνωρίζουν, μου στέλνουν μηνύματα, βλέπουν τα τραγούδια μου. Σε φοβίζει και λίγο αυτό, να σου πω την αλήθεια. Ευτυχώς, είμαι αρκετά χρόνια στη δουλειά, παρόλο που είμαι μόνο 26 χρόνων, και αυτό σε βοηθάει κάπως γιατί είσαι πιο ώριμος για να αντιμετωπίσεις την έκθεση. Πριν από δυο-τρία χρόνια, δεν θα μπορούσα να αντεπεξέλθω. Το κομμάτι του άγχους, τώρα, ήταν κάποτε μεγάλο θέμα για εμένα. Ήμουν απίστευτα αγχώδης. Μια μέρα, το σταμάτησα από μόνη μου. Είπα «φτάνει». Φαντάζεσαι τώρα να διάβαζα ό,τι έγραφαν για το τραγούδι μου, να έψαχνα τα στοιχήματα και όλα αυτά; Το άγχος μου θα ήταν εκεί πάνω, στον ουρανό. Γι’ αυτό δεν το κάνω, προστατεύομαι. Άρχισα να κάνω πια τα πράγματα που πραγματικά μου αρέσουν στη δουλειά και εκεί έβρισκα την ηρεμία μου, είπε η Έλενα Τσαγκρινού στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved