Eurovision 2022: Ο Γκάνος καταγγέλλει: «Διευθυντικό στέλεχος της ΕΡΤ έχει συγγένεια με τον Πάριο»
Eurovision

Eurovision 2022: Ο Γκάνος καταγγέλλει: «Διευθυντικό στέλεχος της ΕΡΤ έχει συγγένεια με τον Πάριο»

Eurovision 2022: Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την ανακοίνωση της ΕΡΤ των πέντε καλλιτεχνών που διεκδικούν το εισιτήριο για τη φετινή Eurovision

Όλα ξεκίνησαν από το δημόσιο ξέσπασμα του Νίκου Γκάνου χθες το βράδυ, λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ η οποία ανέφερε τα εξής:

Η Επιτροπή Αξιολόγησης της ΕΡΤ, αφού άκουσε τα 40 υποψήφια τραγούδια που κατατέθηκαν ως προτάσεις για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον 66ο Διαγωνισμό της Eurovision, που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Τορίνο, επέλεξε τα πέντε που προκρίνονται στην επόμενη φάση της διαδικασίας.

Οι καλλιτέχνες που έχουν επιλεγεί, με αλφαβητική σειρά, είναι οι Amanda Georgiadi, good job nicky, Joanna Drigo, Ilias Kozas, Lou is.

Από την επόμενη εβδομάδα, τα μέλη της επιτροπής θα προγραμματίσουν διαδοχικές συναντήσεις με τους καλλιτέχνες και την ομάδα τους, προκειμένου να παρουσιάσουν αναλυτικότερα τις προτάσεις τους. Η τελική επιλογή θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες από επιτροπή της ΕΡΤ".

Ο Νίκος Γκάνος, ο οποίος είχε καταθέσει εδώ και καιρό την δική του μουσική πρόταση για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο Τορίνο όπου θα φιλοξενηθεί φέτος ο ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού φανερά ενοχλημένος ανέβασε μία αιχμηρή ανάρτηση στην οποία μάλιστα αναφερόταν στον μικρό γιο του Γιάννη Πάριου, τον good job nicky. Συγκεκριμένα ανέφερε στην ανάρτησή του:

«Αυτή είναι η τελική πεντάδα λοιπόν που αποφάσισαν κεκλεισμένων των θυρών στην ΕΡΤ. Επίσης αυτή είναι η τελική πεντάδα χωρίς λόγο μιας και ξέρουμε ποιος θα πάει. Επίσης πείτε μου ρε παιδιά υπάρχει λόγος για τελική πεντάδα, αν δεν γίνει ελληνικός τελικός; Ή απλά θέλουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και καλά ότι όλα γίνονται, όπως πρέπει; Αφού θα γίνει ανάθεση γιατί δεν λένε ότι θα πάμε με “αυτόν” , εντελώς τυχαία θα πω τον γιο του Μεγάλου κατά τα άλλα Γιάννη Πάριου! Κρίμα που για άλλη μια φορά δεν θα αποφασίσει ο κόσμος, κρίμα που πάλι δεν μας δίνουν την ευκαιρία έστω να ακουστούμε και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες, κρίμα που κάποιοι έχουν ειδική μεταχείριση. Ελλάδα, μια ζωή με παρασκήνιο», έγραψε ο Νίκος Γκάνος και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα είπα και ξαλάφρωσα, ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας».

Ο τραγουδιστής επανήλθε με νέες δηλώσεις του μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα με τις οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ αναφερόταν και πάλι στον μικρό γιο του Γιάννη Πάριου, κατά κόσμον Νικόλα Βαρθακούρη ενώ δεν δίστασε να υποστηρίξει πως Διευθυντικό στέλεχος της ΕΡΤ έχει συγγένεια με τον Πάριο». Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι υποστήριξε με τις νέες αυτές δηλώσεις του ο Νίκος Γκάνος, φανερά ενοχλημένος με το θέμα της Eurovision:

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Γκάνος για Eurovision: Εκτός εαυτού με την ΕΡΤ! Ευθείες βολές στον Good Job Nicky! (photos)

Eurovision 2022: Αυτοί είναι οι πέντε καλλιτέχνες που επέλεξε η ΕΡΤ!

Eurovision: Ποιοι Έλληνες καλλιτέχνες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved