Eurovision 2022: «Κλείδωσαν» οι παρουσιαστές του διαγωνισμού τραγουδιού στο Τορίνο
Eurovision

Eurovision 2022: «Κλείδωσαν» οι παρουσιαστές του διαγωνισμού τραγουδιού στο Τορίνο

Αυτά είναι τα ονόματα που θα παρουσιάσουν τον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της, Eurovision 2022.

Τρεις μήνες έχουν απομείνει για τον μεγάλο διαγωνισμό τραγουδιού και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς ώστε όλα να είναι τέλεια.

Το φετινό φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο, από τις 10 μέχρι τις 14 Μαΐου και η είδηση έγινε γνωστή κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ Ιταλικού Τραγουδιού του Σαν Ρέμο.

Ποιοι θα είναι όμως οι παρουσιαστές; Πάμε να τους μάθουμε…

O πρώτος είναι ο Mίκα. Είναι τραγουδιστής με καταγωγή από τον Λίβανο, με μεγάλη καλλιτεχνική παρουσία στην Ιταλία. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης έρχεται και αρκετά συχνά στη χώρα μας.

Ακόμα ένας άντρας στην παρουσίαση της Eurovision και αυτός είναι Αλεσάντρο Κάτελαν. Είναι ο γνωστότερος εκπρόσωπος της νέας «τηλεοπτικής γενιάς», με καυστικά talk show και ιδιαίτερη… σχέση με τους καλεσμένους του.

Τέλος η γυναίκα της παρέας είναι η Λάουρα. Πρόκειται για την πιο φημισμένη Ιταλίδα τραγουδίστρια παγκοσμίως. Ξεκίνησε την πορεία της πριν από 29 χρόνια και σύμφωνα με την ίδια αγαπά το σούσι, αλλά και το φαγητό της ιδιαίτερης πατρίδας της, τα τορτελίνια.

Η κλήρωση των δύο ημιτελικών...

Στον διαγωνισμό λαμβάνουν μέρος 41 χώρες, οι 36 όμως θα περάσουν από τον ημιτελικό, ενώ oι Big Five δηλαδή η Γαλλία, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία και η Ιταλία (διοργανώτρια χώρα) πάνε κατευθείαν στον τελικό που θα γίνει στις 14 Μάη!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved