Eurovision 2022: Η τελετή έναρξης και οι εντυπωσιακές αφίξεις στο τιρκουάζ χαλί!
Eurovision

Eurovision 2022: Η τελετή έναρξης και οι εντυπωσιακές αφίξεις στο τιρκουάζ χαλί!

Eurovision 2022: Την Κυριακή 8 Μαίου πραγματοποιήθηκε το φαντασμαγορικό event της παρέλασης στο τιρκουάζ χαλί, που σήμανε και την επίσημη έναρξη του διαγωνισμού τραγουδιού για το 2022!

Το ιδιαίτερο event, το οποίο και ονομάζεται “Τυρκουάζ Χαλί” παραπέμπει στη παρέλαση των διαγωνιζόμενων καλλιτεχνών της κάθε χρονιάς κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης της περιόδου του μουσικού διαγωνισμού.

Το απογευμα της Κυριακής (8-5), ώρα Ελλάδος 17.00, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Τορίνο η επίσημη τελετή έναρξης στο παλάτι της Venaria Reale, με κεντρικούς παρουσιαστές τους Gabriele Corsi, Mario Acampa και Carolina Di Domenico. Φυσικά, παρευρέθηκαν όλοι οι εκπρόσωποι από τις χώρες, που πρόκειται να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό.

Ημερολογιακά, όπως και κάθε χρόνο, η τελετή έναρξης τοποθετείται την τελευταία Κυριακή πριν από την έναρξη των δυο προγραμματισμένων ημιτελικών της Eurovision και φυσικά του μεγάλου τελικού εν συνεχεία.

Τα σχετικά βίντεο έδειχναν τους fans της Eurovision να έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς στον χώρο και να ανυπομονούν, μέχρι να παρακολουθήσουν συνολικά την παρέλαση των συμμετεχόντων. Το gossip-tv συγκέντρωσε τα σχετικά βίντεο, φωτογραφικό υλικό από όλες τις χώρες, που θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, αλλά και video με τους Eurofans.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τους Eurofans παρακάτω:

Δείτε το επίσημο βίντεο από την έναρξη της Eurovision 2022 και του event παρακάτω:

Δείτε στην παρακάτω gallery όλες τις φαντασμαγορικές εμφανίσεις:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved